Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

СИСТЕЙН КОЛИР 0,7МЛ Х 30

Систейн Овлажняващи капки за очи без консервант.

Този продукт Ви носи 257 бонус точки
Цена: 25.66лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Systane UD

Систеин Овлажняващи капки за очи

Еднодозови опаковки, без консервант

УПОТРЕБА (Показания)

Систейн Овлажняващи капки за очи без консервант е разтвор, който овлажнява повърхността на вашите очи и осигурява бързо и продължително облекчение на усещането за сухота в окото, дразнене, парене, щипане, усещане за чуждо тяло, причинени от различни фактори на околната среда, като: прах, дим, озон, UV-лъчи, суха топлина (напр. радиатор/сауна), климатик, вятър, козметика, или намалена честота на мигане поради продължително гледане на телевизия или концентрирана и продължителна работа с компютър.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ (Причини да не се използва):

Хората, алергични към някое от веществата, изброени в състава на Систейн Овлажняващи капки за очи, не трябва да използват продукта.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

Систейн Овлажняващи капки за очи без консервант може да се използва толкова често, колкото е необходимо през целия ден. Отвъртете капачката на еднодозовата опаковка - флаконче, поставете капки в окото и премигнете. Изхвърлете флакончето веднага след употреба.

ВНИМАНИЕ:

Необходимо е да следвате всички съвети на Вашия лекар, както и всички указания за правилната употреба на продукта, описани в инструкцията за употреба и върху опаковката. Ако почувствате дискомфорт в окото, който не преминава, прекалено сълзене, промени в зрението, или зачервяване на окото, консултирайте се с Вашия лекар, тъй като проблемът може да стане по-сериозен.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ:

• Не допирайте апликатора-капкомер на еднодозовата опаковка-флаконче до никакви повърхности, за да избегнете евентуално замърсяване.

• Да се съхранява при стайна температура.

• Да се пази от светлина.

• Да се използва преди изтичането на срока на годност,отбелязан върху опаковката.

• Изхвърлете цялото останало съдържание след употреба.

Не пазете разтвор в отвореното флаконче.

• Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

ОПАКОВКА:

Систейн Овлажняващи капки за очи, еднодозови опаковки без консервант, стерилизирани чрез комбинация от пара и филтрация, се доставят в стерилни пластмасови еднодозови опаковки за еднократна употреба, съдържащи 0,7 mL (пакетирани в опаковка по 5 флакончета или повече).

Споделете мнението си за СИСТЕЙН КОЛИР 0,7МЛ Х 30

Web Statistics