Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

АНТИМИКО БЕТА 50МЛ ХИМАКС

Този продукт Ви носи 15 бонус точки
Цена: 1.47лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Антимико-бета Дермален разтвор 50 ml /

Antimyco-beta (Sol. Cut.) 50 ml

“Химакс Фарма” ЕООД - 1618 София, ул. „Горица” 8А

ВЪНШНО!    

Партиден №:  Годен до:  Per. № Без лекарско предписание

Състав: Препаратът съдържа лекарствени вещества salicylic acid (5 %) и 2-naphtoI (1 %) и помощни вещества етанол, глицерин, ацетон и пречистена вода.

Показания: Съпътстваща терапия при лечение на дерматомикози на гладката кожа и окосмената област на главата; интердигитална и ингвинална епидермофития.

Приложение: Прилага се външно, като засегнатото място се намазва един- два пъти дневно. Да се употребява средно 10 дни (7-14 дни).

Противопоказания: Свръхчувствителност към някоя от съставките. Да не се употребява при деца до 6 години, бременност и кърмене!

Специални предупреждения: Да не се прилага върху големи участъци на кожата, лигавици, открити рани и под оклузивна превръзка! Да се пазят очите! Да не се прилага при болни с бъбречна недостатъчност! Да се прилага с особено внимание при: деца, пациенти с нарушения в периферното кръвообращение или с Diabetis melitus!

' Продуктът съдържа етанол (32 % обем/ обем).

Продуктът е запалим!

Лекарствени взаимодействия: Да не се прилага съвместно с етерични масла, амонячни разтвори и живачни съединения. Терапевтичният ефект се намалява при използване на алкални сапуни и шампоани.

Нежелани лекарствени реакции: Възможна е появата на алергични реакции, дерматити, разязвяване на кожата, а много рядко — прояви на интоксикация (световъртеж, гадене, повръщане, психомоторна възбуда, нарушения в дишането). При поява на нежелани лекарствени реакции, лечението да се преустанови и да се потърси лекарска помощ!

Условия на съхранение: Да се съхранява добре затворен, на тъмно и сухо място при температура под 25°С! Да се пази от деца!

Срок на годност след отваряне на опаковката: Четири месеца.

КРАТКА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОДУКТА (САМО ЗА МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ)

Споделете мнението си за АНТИМИКО БЕТА 50МЛ ХИМАКС

Web Statistics