Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

РИНОМЕР ДЖЕТ СПРЕЙ 135МЛ

RHINOMER JET, Риномер притежава двойно действие: * Механично почистващо действие - постига се елиминиране на инфекциозните агенти, алергените и  замърсителите, постъпващи с въздуха от заобикалящата ни среда, а при възпалителни процеси премахва излишния мукус.* Трофично и деконгестантно действие  върху лигавицата - свързано с наличието на минерали и олигоелементи, които са в непроменена концентрация, така както в морската вода.  Показания за активно лечение:Остри и хронични инфекциозни ринити и риносинуити, аденоидни вегетации, алергенни ринити и риносинуити, пре- и постоперативно лечение на носа и синусите, остри и хронични отити, туботимпанален катар.

                                                                                             

Този продукт Ви носи 122 бонус точки
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

 

                                                         РИНОМЕР ДЖЕТ 135мл / RHINOMER JET 135ml

 

СЪСТАВ И ПРИЛОЖЕНИЕ

100% морска вода без консерванти или други химични добавки Лабораториите на Риномер добиват морска вода от точно определени точки на залива Сент Мало, избрани от океанографи и контролирани от независими организации. В началото се отстраняват всички примеси като планктон, пясък и микроорганизми. Използват се процеси от стерилизация и филтрация. След това морската вода се подлага на електродиализа, която намалява концентрацията на NaCl до достигане на изотоничност.

Благодарение на използваната технология на впръскване Риномер действа без изтласкващ газ и може да се употребява във всички положения. Прилагането на Риномер е приятно и не оставя усещане за студ. Патентованата му клапа срещу обратно всмукване осигурява стерилност на продукта през цялото време на ползването и Риномер не се нуждае от консервант. Риномер притежава двойно действие * Механично почистващо действие - постига се елиминиране на инфекциозните агенти, алергените и замърсителите, постъпващи с въздуха от заобикалящата ни среда, а при възпалителни процеси премахва излишния мукус.     * Трофично и деконгестантно действие върху лигавицата - свързано с наличието на минерали и олигоелементи, които са в непроменена концентрация, така както в морската вода Желязо и мед - противовъзпалителното им действие е добре познато Магнезий, цинк и селен - с изразен деконгестивен и антиоксидантен потенциал Поради комбинацията от минерали и олигоелементи Риномер действа възстановяващо и противовъзпалително върху носната лигавица. Ефектът му значително превъзхожда този на продуктите, съдържащи обикновен физикологичен разтвор или разредена морска вода.

Показания за активно лечение:

Остри и хронични инфекциозни ринити и риносинуити, аденоидни вегетации, алергенни ринити и риносинуити, пре- и постоперативно лечение на носа и синусите, остри и хронични отити, туботимпанален катар.

РИНОМЕР ДЖЕТ е предназначен за активно и динамично промиване на носната кухина в дълбочина.                                                                                                                                      

 

ДОЗИРОВКА
 
зелен наконечник-  за деца над 2 год. и възрастни
 
За профилактика - 2 пъти по 1 впръскване във всяка ноздра
 
За лечение - 4 пъти по 1 впръскване във всяка ноздра преди активната медикация
 
червен наконечник -  за деца над 6 год. и възрастни
 
За интензивно лечение - 4 пъти по 1  впръскване във всяка ноздра преди активната медикация
 

 

Споделете мнението си за РИНОМЕР ДЖЕТ СПРЕЙ 135МЛ

Web Statistics