Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

РИНОМЕР БЕБЕ СПРЕЙ 115МЛ

RHINOMER , Риномер притежава двойно действие: * Механично почистващо действие - постига се елиминиране на инфекциозните агенти, алергените и  замърсителите, постъпващи с въздуха от заобикалящата ни среда, а при възпалителни процеси премахва излишния мукус.* Трофично и деконгестантно действие  върху лигавицата - свързано с наличието на минерали и олигоелементи, които са в непроменена концентрация, така както в морската вода.  Показания за активно лечение:Остри и хронични инфекциозни ринити и риносинуити, аденоидни вегетации, алергенни ринити и риносинуити, пре- и постоперативно лечение на носа и синусите, остри и хронични отити, туботимпанален катар.

Този продукт Ви носи 122 бонус точки
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                     РИНОМЕР БЕЙБИ СПРЕЙ / RHINOMER BABY SPRAY


РИНОМЕР БЕЙБЕ е предназначен за ежедневно почистване от слузестото натрупване, образуването на корички и изсушаването на носната лигавица при кърмачета и малки деца
 

Риномер притежава двойно действие
* Механично почистващо действие - постига се елиминиране на инфекциозните агенти, алергените и  замърсителите, постъпващи с въздуха от заобикалящата ни среда, а при възпалителни процеси премахва излишния мукус.
* Трофично и деконгестантно действие  върху лигавицата - свързано с наличието на минерали и олигоелементи, които са в непроменена концентрация, така както в морската вода


Показания за активно лечение:

 
Остри и хронични инфекциозни ринити и риносинуити, аденоидни вегетации, алергенни ринити и риносинуити, пре- и постоперативно лечение на носа и синусите, остри и хронични отити, туботимпанален катар.

 
Какво представлява Риномер Бебе и кога се използва
Риномер Бебе е природна грижа за носната кухина - неразредена стерилна морска вода. Неговата изотонична формула, с намалено съдържание на  натриев хлорид и запазено богатството на минерални соли и олигоелементи, се понася много добре от лигавицата на носа.
Благодарение на използваната технология на впръскване Риномер Бебе действа без изтласкащ газ и може да бъде употребяван във всички положения. Прилагането на Риномер е приятно и не оставя усещане за студ.
Патентованата клапа срещу обратно връщане осигурява стерилност през цялото време на ползването му. Затова Риномер Бебе не се нуждае от консервант.
Слузестото натрупване, образуването на корички и изсушаването на носната лигавица предизвикват често смущения в дишането, особено при кърмачета и малки деца, които все още не могат сами да си издухват носа. Нечистотиите се натрупват и могат да предизвикат инфекции.
 
Риномер Бебе е с много фина струя на впръскване и дава възможност:
* за овлажняване на носната кухина, чрез което се стимулира естествената функция на носа за почистване. Идеален при образуване на корички, сух въздух или за ежедневна хигиена на носа;
* за почистване на носната кухина по естествен начин, за отстраняване на натрупания секрет в носа и за предотвратяване на евентуални усложнения;
* за ефективно отпушване на носа от образувани корички, бактерии, вируси,  прах, полени и токсични частици като тютюнев дим.
Редовното почистване на носа с Риномер Бебе помага за отстраняване на потенциални болестотворни фактори, за почистване на носната кухина и за защита на дихателните пътища.
Предварителното промиване на носните кухини позволява да се увеличи ефикасността на специфичното локално медикаментозно лечение.

Кога не трябва да се използва Риномер Бебе
Риномер Бебе няма никакви ограничения за прилагане.

Кои са предпазните мерки при използването на Риномер бебе
Употребяван по предназначение и съгласно инструкцията за употреба, Риномер Бебе не изисква никакви предпазни мерки.
Продуктът не трябва да се използва след операции или злополука без предварителна консултация с лекар. Осведомете вашия лекар или фармацевт, ако:
* страдате от други заболявания;
* сте алергични;
* вземете други медикаменти

Може ли да се използва Риномер Бебе по време на бременност и кърмене
Риномер Бебе може да се използва по време на бременност и кърмене.

Как да използвате Риномер Бебе

Риномер Бебе може да се прилага при кърмачета от 15-ия ден след раждането с обичайна честота 2-4 впръсквания дневно във всяка ноздра

 

Дозировка
Риномер Бебе може да се прилага при кърмачета от 15-ия ден след раждането
* За профилактика -  2 пъти по 1 впръскване във всяка ноздра
* За лечение - 4 пъти по 1 впръскване преди активната медикация

Инструкции при употреба:

С леко натискане поставете наконечника върху флакона. При кърмачета и малки деца, които все още не могат да използват сами Риномер, действайте, както следва:
1. Поставете бебето по гръб и завъртете главата му на една страна.
2. Вкарайте наконечника в горната ноздра и го натиснете. Не поставяйте наконечника прекалено  дълбоко.
3. Завъртете главата на бебето на обратната страна и по същия начин впръскайте в другата ноздра.
4. За да подейства разтворът, около една минута след третирането не издухвайте носа на бебето. Достатъчно е само да го подсушите.

Хигиенни инструкции:

* След всяко използване измивайте и подсушавайте наконечника
* наконечника не трябва да се използва от други хора.

Какви странични действия  може да има Риномер Бебе

Досега не са констатирани странични действия.


Какво съдържа Риномер Бебе

Риномер Бебе съдържа стерилна изотонична  морска вода, богата на минерални соли и олигоелементи.
 

Опаковка:

115 мл

Споделете мнението си за РИНОМЕР БЕБЕ СПРЕЙ 115МЛ

Web Statistics