Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

АНТИМИКО АЦИД 50МЛ ХИМАКС

Този продукт Ви носи 15 бонус точки
Цена: 1.47лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Антимико-ацид 50 ml Дермален разтвор /

Antimyco-acid 50 ml Sol. Cut.

 

“Химакс Фарма” ЕООД - 1618 София, ул. „Горица” 8А

ВЪНШНО!    

Без лекарско предписание

Състав: Препаратът съдържа лекарствени вещества salicylic acid (8 %) и benzoic acid (8 %) и помощни вещества етанол, глицерин, ацетон и пречистена вода.

Показания: Съпътстваща терапия при лечение на дерматомикози на гладката кожа и окосмената област на главата; интердигитална и ингвинална епидермофития.

Приложение: Прилага се външно, като засегнатото място се намазва един- два пъти дневно. Да се употребява средно 10 дни (7-14 дни).

Противопоказания: Свръхчувствителност към някоя от съставките. Да не се употребява при деца до 6 години, бременност и кърмене!

Специални предупреждения: Да не се прилага върху големи участъци на кожата, лигавици, открити рани и под оклузивна превръзка! Да се пазят очите! Да не се прилага при болни с бъбречна недостатъчност! Да се прилага с особено внимание при: деца, пациенти с нарушения в периферното кръвообращение или с Diabetis melitus!

Продуктът съдържа етанол (28 % обем/ обем).

Продуктът е запалим!

Лекарствени взаимодействия: Да не се прилага съвместно с етерични масла, амонячни разтвори и живачни съединения. Терапевтичният ефект се намалява при използване на алкални сапуни и шампоани.

Нежелани лекарствени реакции: Възможна е появата на алергични реакции и дерматити! Условия на съхранение: Да се съхранява добре затворен, на тъмно и сухо място при температура под 25°С! Да се пази от деца!

КРАТКА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОДУКТА (САМО ЗА МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ)

Споделете мнението си за АНТИМИКО АЦИД 50МЛ ХИМАКС

Web Statistics