Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

АНЕСТЕЗОЛ 50МЛ ЕВЕЛИН

Този продукт Ви носи 6 бонус точки
Цена: 0.58лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

АНЕСТЕЗОЛ дермален разтвор 50 ml /

ANESTESOL cutaneous solution 50 ml

Външно.  

Без лекарско предписание

Съдържание на продукта в 1 опаковка от 50 ml: Лекарствени вещества: Benzocame - 0.5 g, Procaine hydrochloride - 0.5 g, Levomenthol — 1.25 g и помощна вещества: етанол и пречистена вода Показания: Местно обезболяващо сродство за външно приложение при мускулни и ставни болки. Противопоказания: Повишена свръхчувствителност към бензоканн, прокаин, левоментол и етанол. Да не се прилага при деца под 5 години.

Начин на употреба: Прилага се чрез нанасяне върху съответния кожен участък 1-2 пъти дневно с помощта на подходящ тампон.

Специални предупреждения: Да не се приема вътрешно. Да не се нанася върху лигавици. Да се прилага с внимание при болни от бронхиална астма н други атопични заболявалия поради опастност от алергични реакции. След предварителен тест за свръхчувствителност върху малък участък от вътрешната страна на предмнпшицата, може да се прилага при отсъствие на зачервяване на 24-™" час. Да се избягва честото му нанасяне върху големи кожни повърхности. Да се пазят очите. Запалим продукт) Продуктът съдържа етанол 70 % об./об.

Нежелани лекарствени реакции: Възможна е поява на локално дразнене на кожата и алергични реакции. Възможна е локална реакция към бензокаина при продължително прилагане.

Да се съхранява па място, недостъпно за деца.

Продуктът ие трябва да се прилага след изтичане срока на годност, отбелязан на опаковката.

Период на използване след първоначално отваряне: 5 (пет) месеца.

Да се съхранява на сухо н защитено от светлина място, при температура до 25°С.

Per. №:      Парт. №:   Годен до:

ЕТ „Богомил Василев - Евелав 29”, Гр. Перник, ул. „Битоля" Л° 17    

Споделете мнението си за АНЕСТЕЗОЛ 50МЛ ЕВЕЛИН

Web Statistics