Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

НИФЛУРИЛ КРЕМ 60ГР

Този продукт Ви носи 45 бонус точки
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Нифлуминовата киселина се отнася към групата на нестероидните противовъзпалителни средства и притежава антиинфламаторна, аналгетична и противоедемна активност. Хексетидинът е силен антисептик с бактерициден ефект върху голям брой патогени микроорганизми.

Показания

Странични ефекти

Противопоказания

Особености на приложение и дозировка:

Нифлурил гингивал гел може да се използва и за изплакване на устната кухина, като за целта 2 кафени лъжички се разтварят в чаша хладка вода. Изплакването може да се прави 2-3 пъти дневно.

Забележка
: Препаратът не е паста за зъби и трябва да се употребява по лекарско предписание! При гингивити: изчеткване и/или масаж на венците 2-3 пъти дневно в продължение на 2-3 седмици. При пародонтити: двукратно или трикратно изчеткване на зъбите и масаж на венците всяка вечер в продължение на 3-4 седмици. При упорити случаи лечението може да продължи няколко месеца без прекъсване или на интервали, като се правят 2 пъти дневно изчеткване или масаж. : Свръхчувствителност към инфлуминовата киселина или хексетидина; язва на стомаха и дванадесетопръстника; последно тримесечие на бременността; деца под 3-годишна възраст поради наличие на ментол в ексципиента. : Възможна е промяна във вкусовите усещания и евентуално оцветяване на зъбите и езика с преходен характер. : Възпаления на венците от инфекциозно, механично или киселинно естество. Препаратът е показан при улцерозни, еритематозни и хипертрофични гингивити, при парадонтопатии, придружени с възпалителна реакция, като антиексудативно средство след екстракция на зъби и др. Съдържа глицинамид на инфлуминовата киселина 3 g, хексетидин 0,2g. Ексципиенти g. s. ad 100 g гел.

Споделете мнението си за НИФЛУРИЛ КРЕМ 60ГР

Web Statistics