Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

НИЗИТА УНГВ 20ГР

НИЗИТА маз поддържа лигавицата на носа влажна и подпомага неговото бързо отпушване. Възстановява сухата и покрита с крусти носна лигавица. При малки деца и кърмачета, които не могат сами да издухат носа си, Низита може да допринесе за почистването на ноздрите и запазването на естествените защитни функции на носната лигавица.

Този продукт Ви носи 92 бонус точки
Цена: 9.20лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                    НИЗИТА УНГВЕНТ 20ГР

Състав: 100 g маз за нос Низита съдържа натриев хлорид 2,8 г, натриев бикарбонат 7,2 g
Показания:
За подпомагане лечението в случаи на запушен нос (напр. при хрема), за почистване и овлажняване лигавицата на носа (при сух въздух), за омекотяване и по-лесно отстраняване на образувалите се корички.
 
Дозировка и начин на приложение на Nisita unguent:
 
Въвежда се около 1 см от унгвента във всяка ноздра, няколко пъти дневно, особено преди лягане. Поставете началната част на тубата възможно най-дълбоко в ноздрата, изстискайте малко от мазта и я разпределете равномерно по носната лигавица като леко масажирате от двете страни на носа. Низита маз може да се постави в носа чрез памучни тампони. Няма ограничения относно продължителността на лечението. В случай, че няма подобрение след 14-дневно лечение, моля обърнете се към Вашия лекар или фармацевт. От гледна точка на хигиена и с цел избягване на инфекция, всяка туба Низита да се използва от един човек.
 
Противопоказания
 
Низита не трябва да се използва в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките.
 
Специални противопоказания и специални предупреждения за употреба:
След операции на носа и наранявания, Низита се използва след консултация с лекар.
Лекарствени и други взаимдействия: Няма данни.
 
Бременност и кърмене: 
Няма данни за вредно въздействие на Низита маз по време на бременност и кърмене.
 
Нежелани лекарствени реакции: 
 
Рядко Низита може да причини леко чувство на парене на носната лигавица, което се дължи на лекия дразнещ ефект. Много рядко, алкохолите и лимонените масти, съдържащи се в мазта, могат да причинят реакции на свръхчувствителност.
 
Фармакологични данни:
 
Низита използва лечебната сила на натриевия хлорид (солта). При запушен нос поддържа лигавицата на носа влажна и подпомага неговото бързо отпушване. При суха и покрита с корички носна лигавица Низита я овлажнява и води до бързата й регенерация. При малки деци и кърмачета, които не могат сами да издухат носа си, Низита може да допринесе за почистването на ноздрите и запазването на естествената защитна функция на носната лигавица.

Споделете мнението си за НИЗИТА УНГВ 20ГР

Web Statistics