Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

НИЗИТА НАЗАЛЕН СПРЕЙ 20МЛ

НИЗИТА спрей за нос поддържа лигавицата на носа влажна и подпомага неговото бързо отпушване. Възстановява сухата и покрита с крусти носна лигавица. При малки деца и кърмачета, които не могат сами да издухат носа си, Низита може да допринесе за почистването на ноздрите и запазването на естествените защитни функции на носната лигавица.

Този продукт Ви носи 100 бонус точки
Цена: 9.98лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                             НИЗИТА НАЗАЛЕН СПРЕЙ.20 МЛ

Действие:
НИЗИТА спрей за нос използва лечебната сила на натриевия хлорид (солта). При запушен нос поддържа лигавицата на носа влажна и подпомага неговото бързо отпушване. При суха и покрита с крусти носна лигавица, Низита я хидратира и води до бързото й възстановяване. При малки деца и кърмачета, които не могат сами да издухат носа си, Низита може да допринесе за почистването на ноздрите и запазването на естествените защитни функции на носната лигавица.
 
Показания:
 
За подпомагане лечението в случаи на запушен нос (напр. при хрема), за почистване и oвлажняване лигавицата на носа (при сух вздух), за омекотяване и по-лесното отстраняване на коричките, образували се в носа.
 
Специални противопоказания и специални предупреждения за употреба:
След операции на носа и наранявания, Nisita Spray за нос да се използва след консултация с лекар.
 
Няма данни за вредно вздействие на продукта по време на бременност и кърмене.
Няма данни за вредно въздействие върху способността за шофиране и работа с машини.
Лекарствени взаимодействия: Няма данни.
 
Начин на употреба:
 
При необходимост при възрастни и деца (над 2 години) – по 1-2 впръсквания във всяка ноздра, няколко пъти дневно. При кърмачета и деца до 2 години – по 1 впръскване във всяка ноздра, няколко пъти на ден.
 
Отстранява се капачката. Белият пулверизатор се натиска няколко пъти докато последва първата впръскваща струя. Така дозиращият спрей е подготвен за по-нататъшна употреба.
Впрскващият отвор се вкарва в ноздрата и се впръсква. При това флаконът се държи вертикално и главата не се накланя назад. Едновременно с навлизането на спрея в носа, леко се вдишва.
 
От хигиенна гледна точка и за предотвратяване на евентуални инфекции, всяка дозираща единица трябва да се използва само от един човек. След употреба носовият адаптер се забърсва и капачката се поставя върху флакона.

Споделете мнението си за НИЗИТА НАЗАЛЕН СПРЕЙ 20МЛ

Web Statistics