Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ЛАКТОБОР ИНТИМ ВАГИНАЛЕН КРЕМ 5МЛ Х 7БР

Лактобор Интим вагинален гел спомага за предотвратяване на неприятния мирис, анормалната секреция и дискомфорт и възстановява pH до нормално ниво. Лактобор Интим вагинален гел може също да се употребява за поддържане на нормално pH на влагалището и за защита от повторна поява на БВ.

Този продукт Ви носи 187 бонус точки
Цена: 18.65лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ЛАКТОБОР ГЕЛ ВАГИНАЛЕН


Неприятен вагинален мирис?
Анормална секреция?
Дискомфорт?
Вие не сте сами.....

Във влагалището нормално присъстват различни видове бактерии; като преобладават млечно - киселите. Те отделят млечна киселина, която поддържа нормално ниско рН на влагалището и предпазва от инфекции. Намаляване на количеството на млечно - киселите бактерии и повишаване на нивото на рН, води до растеж на т.н. 'лоши' бактерии. В медицината това състояние е познато като бактериална вагиноза (БВ). Основните симптоми, свързани с БВ са неприятен мирис, анормална секреция и дискомфорт във влагалището. БВ е често срещано вагинално нарушение.
БВ може да бъде причинена от много фактори, включително продължителна менструация, често прилагане на вагинален душ, употреба на интимни хигиенни продукти и полов контакт. Лечението с антибиотици и употребата на вътрематочна спирала могат също да повлияят върху баланса във влагалището.
Лактобор Интим вагинален гел третира и предпазва от повторна поява на БВ - по естествен начин
Лактобор Интим вагинален гел съдържа млечна киселина, която неутрализира ефективно неприятната миризма и възстановява нормалното рН на влагалището. Той съдържа също гликоген, явяващ се като хранителна среда за млечно - киселите бактерии. Нормалното рН и хранителнита среда, благоприятстват размножаването на млечно-кисели бактерии и възстановява нарушения баланс на влагалището, като ефективно се облекчава анормалната секреция и дискомфорт и спира повторната поява на неприятен мирис.


УПОТРЕБА:
Лактобор Интим вагинален гел спомага за предотвратяване на неприятния мирис, анормалната секреция и дискомфорт и възстановява pH до нормално ниво.


Лактобор Интим вагинален гел може също да се употребява за поддържане на нормално pH на влагалището и за защита от повторна поява на БВ.


Лактобор Интим вагинален гел е лесен за употреба Отстранете капачката и вкарайте целия накрайник на тубата във влагалището. Изтискайте съдържанието. Отстранете вече изтисканата туба и я изхвърлете. Най-добре е Лактобор Интим да се използва преди лягане. Добре е да се сложи дамска превръзка, тъй като често се наблюдава леко изтичане. Но това не означава, че третирането е по-малко ефективно.


Лактобор Интим вагинален гел е проучен и клинично тестван Клинични проучвания са показали, че Лактобор Интим вагинален гел е безопасен и ефективен за възстановяване и поддържане на pH баланса на влагалището.


Лактобор Интим вагинален гел е безопасен за употреба
Лактобор Интим вагинален гел се предлага в хигиенични туби за еднократна употреба. Той може да се използва по време на менструация. Може да се използва и при бременност, но трябва да се консултирате с Вашия лекар, ако смятате, че може да имате вагинална инфекция. Лактобор Интим вагинален гел може да причини пареща болка при гъбични инфекции (напр. кандидоза) или когато има нарушена цялост на влагалищната тъкан. Това е само временно.


Кога да се консултирате с лекар?
Свържете се с Вашия лекар, ако симптомите се влошат, ако изпитвате болка, ако дискомфортът продължава, ако секрецията Ви е ръждивокървава или ако тя се появи по време на менопауза. Трябва да се консултирате с Вашия лекар, ако смятате, че може да имате вагинална инфекция по време на бременност. Ако нямате облекчение на симптомите след употреба на Лактобор Интим вагинален гел, както е указано, свържете се с Вашия лекар за по-нататъшни съвети.


Кога не трябва да използвате Лактобор Интим вагинален гел
Избягвайте употребата на Лактобор Интим вагинален гел, ако планирате бременност, тъй като гелът
е с ниско рН, което може да направи средата по - неблагоприятна за спермата. Не го използвайте като контра-цептив.


Да не се използва, ако тубата е повредена. Да не се използва, ако е изтекъл срока на годност. Съхранявайте на недостъпно за деца място.


Съхранявайте при стайна температура, рециклирайте.

 

ТРЕТИРАНЕ 
За ефективно облекчаване на анормална секреция, неприятния мирис, дискомфорт и бактериална вагиноза (БВ) 
Използвайте 1 туба дневно за 7 дни


ПОДДЪРЖАНЕ И ПРЕВЕНЦИЯ 
За поддържане на нормален pH баланс и за предпазване от повторно появяване на симптомите: 
Използвайте 1 туба на всеки 3 дни в продължение на 3 месеца


За поддържане на pH нивото по време на лечение с антибиотици 
Ползвайте 1 туба дневно в края на лечебния курс за 4-5 дни


Ако забележите повторно появяване на симптомите около вашия цикъл 
Използвайте 1 туба в края на вашия цикъл за 1-2 дни

 
Производител: Kullgren Pharma, P.O. Box 123, SE - 646 22 Gnesta, Sweden
Търговец на едро: КОЗМОС ООД, ул. Георги Пеячевич № 18, София 1505
Дистрибутор: БОРОЛА ЕООД, ж.к. Овча купел 2, бл. 2А, София 1632, ® +359 2 983 62 03,
www.borola.com

 

Опаковка:
ВСЯКА ОПАКОВКА СЪДЪРЖА 7 ТУБИ ЗА ЕДНОКРАТНА ИНТРАВАГИНАЛНА УПОТРЕБА 

Споделете мнението си за ЛАКТОБОР ИНТИМ ВАГИНАЛЕН КРЕМ 5МЛ Х 7БР

Web Statistics