Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню


Избрани продукти

ИСЛА МОС ТАБЛ Х 30

Пастилите Исла Мус съдържат воден екстракт от Исландски лишей, който има лечебно действие чрез образуване на защитен слой върху възпалената лигавица на дихателните пътища и по този начин облекчава кашлицата и сухотата. Показан е при остро възпаление на горни дихателни пътища, суха кашлица и пресипналост, умора на гласните връзки и др.

Този продукт Ви носи 78 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 7.78лв.
или 7780 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                                ИСЛА МУС ТАБЛ Х 30

Описание:

Пастилите Исла мус съдържат воден екстракт от Исландски лишей, който е растение, използвано от древността с терапевтичен ефект при възпаление на горните диххателни пътища. Исла-мус има лечебно действие чрез изграждане на защитен слой върху възпалената лигавица на дихателните пътища и по този начин облекчава кашлицата и сухотата.

За какво се използва Isla Moos?

Исла-мус е показан при остро възпаление на горни дихателни пътища, съпроводено от суха кашлица и пресипналост, при умора на гласните връзки /учители, певци, говорители/; при пресъхване на лигавицата на горните дихателни пътища от сухия вздух в помещения по време на отоплителния период, както и при ограничено дишане през носа; при спортуване.

Специални предупреждения

При повече от 10 пластила дневно е неподходящ при хора с вродена непоносимост към фруктоза галактозен синдром на малабсорбция или захаразно/изомалтазен дефицит.

Дозировка

По 1-2 пастила да се смучат бавно през 2-3 часа. Лечението продължава от 4 дни до 3 седмици. За no-добър ефект, продуктът се приема и през следващите няколко дни след изчезване на симптомите.Лекарствената форма не е подходяща за деца под 3 години.

Продължителност на употреба:

Ако в продължение на 5 дни лечение оплакванията продължават или състоянието ви се влошава, посъветвайте се с лекуващия Ви лекар.

Какво трябва да имате предвид ако сте приели по-голямо количество от Исла-мус?

Предозирането може да доведе до запек, стомашно-чревно дразнене и увреждане.

Споделете мнението си за ИСЛА МОС ТАБЛ Х 30

Web Statistics