Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ИСЛА МИНТ ТАБЛ. Х 30

Пастилите Исла Минт съдържат воден екстракт от Исландски лишей, който има лечебно действие чрез образуване на защитен слой върху възпалената лигавица на дихателните пътища и по този начин облекчава кашлицата и сухотата. Показан е при остро възпаление на горни дихателни пътища, суха кашлица и пресипналост, умора на гласните връзки и др.

Този продукт Ви носи 82 бонус точки
Цена: 8.24лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                            ИСЛА МИНТ ТАБЛ Х 30

Съдържание на Isla Mint:

1 пастил съдържа 100 mg воден екстракт от Исландски лишей (Lichni Islandici extractum Hquidum)  Помощни вещества: Акация, сорбитол, аспартам, ментово масло, водноразтворим хлорофил, парафин, пречистена вода.

Описание на Исла Минт

Пастилите Исла-минт съдържат воден екстракт от Исландски лишей, който е растение, използвано от древността, с терапевтичен ефект при взпаление на горните дихателни пътища. Исла-минт има лечебно действие чрез образуване на защитен слой върху възпалената лигавица на дихателните пътища и по този начин облеккчава кашлицата и сухотата.

Показания:

Исла минт се използва при остро възпаление на горни дихателни пътища, придружено от суха кашлица и пресипналост, при умора на гласните връзки /учители, певци, говорители/; при пресъхване на лигавицата на горните дихателни пътища от сухия въздух в помещения по време на отоплителния период, както и при ограничено дишане през носа; при спортуване.

Кога не трябва да използвате Isla Mint?

Продуктът не трябва да се използва при известна сврхчувствителност към някоя от съставките.
Поради съдържание на ментол, продуктът не е подходящ за деца под 5 годишна възраст.

Специални предупреждения

Продуктът не съдържа захар, поради това е подходящ за диабетици. Неподходящ е при вродена непоносимост към фруктоза. Може да причини стомашно дразнене и диария. Съдържа аспартам - източник на фенилаланин.

Дозировка:

По 1-2 пастила да се смучат бавно през 2-3 часа. Лечението продлжава от 4 дни до 3 седмици. За по-добър ефект продуктът се приема и през следващите няколко дни след изчезване на симптомите.

Продължителност па употреба:

Ако в продължение на 5 дни лечение оплакванията не отшумят или състоянието Ви се влошава, посъветвайте се с лекуващия Ви лекар.

Какво трябва да имате предвид, ако сте приели по-голямо количество от Исла-минт?

Предозирането може да доведе до запек, стомашно-чревно дразнене и чернодробно увреждане.

Споделете мнението си за ИСЛА МИНТ ТАБЛ. Х 30

Web Statistics