Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ИМПОРТАЛ 10ГР Х 20 ПРАХЧЕТА

Импортал се използва за симптоматично лечение на хронична констипация. Поради хипоамониемичния си ефект се прилага и при чернодробна енцефалопатия.

Този продукт Ви носи 110 бонус точки
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

 IMPORTAL / ИМПОРТАЛ  

   10гр. х 20 прахчета

 

СЪСТАВ:

Лактитол. Осмотично лаксативно средство.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Симптоматично лечение на хронична констипация. Поради хипоамониемичния си ефект се прилага и при чернодробна енцефалопатия.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Възрастни: дозировката е 20 г дневно ( 2 сашета по 10 г) няколко дни, след което по 1 саше.

Деца: от 1 до 6 год. : 1/4 до 1/2 саше дневно.

Деца от 6 до 12 год. : 1/2 до 1 саше дневно.

от 12 до 16 год. :1 до 2 сашета дневно.

Препаратът се прилага перорално, разтворен в течност, еднократно, по време на хранене. При чернодробна енцефалопатия се прилага перорално в доза 500-700 мг/кг, разделена на 3 приема."

Импортал лекува запека, въздействайки директно върху причините, които го пораждат - нарушения воден баланс и нарушеното равновесие на чревната микрофлора. Поет с храната, Импортал достига дебелото черво непроменен. Там служи за храна на местните бактерии от типа на Лактобацилус. Те го разграждат до късоверижни органични киселини. Ако ги захранвате в продължение на 14 дни (толкова е времето за един пълен курс на лечение), оптималното количество ще се възстанови и ще поддържа нормалното функциониране на дебелото черво.

Бременност

Поради настъпващите по време на бременността промени в хормоналния баланс, а в по-късните месеци и поради уголемяването на матката и механичното притискане на дебелото черво бременните често страдат от запек. Импортал е особено подходящ за бременни жени с мекото си действие и регулиращото си влияние върху функцията на дебелото черво. Както всички други лекарства приемането на Импортал в първите три месеца от бременността става по съвет на лекаря.

Диабетици

Импортал се абсорбира минимално и не влияе на нивата на глюкозата и лактата в кръвта.

ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ ЕФЕКТИ

В началото на лечението Импортал може да предизвика коремен дискомфорт. Продължителната употреба на лаксативи без прекъсване трябва да се избягва. Всички случаи на хроничен запек се лекуват първо с богат на фибри диетичен режим, достатъчен прием на течности и физическа активност.

Споделете мнението си за ИМПОРТАЛ 10ГР Х 20 ПРАХЧЕТА

Web Statistics