Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

АКВА МАРИС СПРЕЙ ЗА НОС 30МЛ

AQUA MARIS / АКВА МАРИС СПРЕЙ ЗА НОС   помага да се поддържа нормалното физиологично състояние на лигавицата на носа, както и разреждане на слуз и нормализиране на неговите продукти на слизестата обвивка. Микроелементите, включени в състава на морската вода, имат противовъзпалително действие, стимулират възтановителните процеси, подобряват  функцията на миглите на епитела, което повишава устойчивостта на лигавицата на въвеждането на патогенни бактерии и вируси, насърчава нейното пречистване.Използва се при аденоиди, остър ринит,алергичен ринит, вазомоторен ринит, хронични заболявания на носната кухина, назофаринкса и околоносните синуси, включително придружени от сухота на носната лигавица. Предотвратяване на инфекции на носната кухина в есенно-зимния период,от климатичните условия (стая с климатик и / или централно отопление), наличието на замърсен  въздух (пушачи, шофьори, превозни средства, горещо и прашно помещение). Измиване на раните на носната кухина и околоносните синуси, преди и след операцията. Хигиена на носната кухина (включително деца).

Този продукт Ви носи 38 бонус точки
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

AQUA MARIS / АКВА МАРИС СПРЕЙ ЗА НОС

Международно име:
Морска вода

Група
Лечение на заболявания на носа

 
Лекарствена форма:
  спрей за нос

Приложение
За лечение на заболявания на носа, помага да се поддържа нормалното физиологично състояние на лигавицата на носа, както и разреждане на слуз и нормализиране на неговите продукти на слизестата обвивка. Микроелементите, включени в състава на морската вода, имат противовъзпалително действие, стимулират възтановителните процеси, подобряват  функцията на миглите на епитела, което повишава устойчивостта на лигавицата на въвеждането на патогенни бактерии и вируси, насърчава нейното пречистване.

Показания:
Аденоиди, остър ринит,алергичен ринит, вазомоторен ринит, хронични заболявания на носната кухина, назофаринкса и околоносните синуси, включително придружени от сухота на носната лигавица. Предотвратяване на инфекции на носната кухина в есенно-зимния период,от климатичните условия (стая с климатик и / или централно отопление), наличието на замърсен  въздух (пушачи, шофьори, превозни средства, горещо и прашно помещение). Измиване на раните на носната кухина и околоносните синуси, преди и след операцията. Хигиена на носната кухина (включително деца).

Противопоказания:

*Свръхчувствителност.

*Physiomer: спрей за нос -деца до 2 години;

*спрей за нос Forte -деца до 6 години.

Странични ефекти:
Не са описани.

Дозировка и начин на приложение:

Physiomer: с хигиенно предназначение и  предотвратяване на заболявания на лигавицата на носната кухина и назофаринкса при деца под 2 години  (назален спрей за деца) - ежедневно по 1 впръскване във всяка ноздра; със заболявания на носната кухина и назофаринкса (включително от атипичната пневмония ) - ежедневно впръскване  2-4 пъти във всяка ноздра.

Възрастни и деца на над 2 години (назален спрей): за грижите на носната лигавица и превенция на болестите - ежедневно по 1 впръскване  във всяка ноздра; при заболявания на носната кухина и назофаринкса -2 до 4  впръсквания на ден във всекя ноздра.

Възрастни и деца над 6 години ( спрей за нос и спрей Forte) при заболявания на носната кухина и назофаринкса  - ежедневно впръскване  от 2 до 4 пъти във всяка ноздра; грижи за лигавицата на носната кухина след операцията - от 4 до 6 впръсквания дневно във всяка ноздра. Продължителност на лечението - от 7 дни до няколко месеца.

Взаимодействие с други лекарства
Съвместим с други лекарства за лечение на УНГ болести.

Споделете мнението си за АКВА МАРИС СПРЕЙ ЗА НОС 30МЛ

Web Statistics