Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ПАРАНИТ СПРЕЙ / PARANIT ЗА ПРЕВЕНЦИЯ ОТ ВЪШКИ 100МЛ

  • Производител: Medner BV
  • Код: 60828
Този продукт Ви носи 184 бонус точки
Цена: 18.41лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ПАРАНИТ СПРЕЙ / PARANIT ЗА ПРЕВЕНЦИЯ ОТ ВЪШКИ 100МЛ

Paranit спрей за защита от въшки по главата осигурява незабавна и продължителна защита от въшки по главата. Неговата формула ефективно отблъсква въшките по главата. Неговата формула ефективно отблъсква въшките по главата и е безопасна за ежедневна употреба.

Указания за употреба:

Използвайте Паранит спрей ежедневно по време на зараза с въшки, за да предпазите косата си или започнете да го използвате веднага след като сте приключили с третирането на въшки, за да предпазите от повторно заразяване.

  1. Напръскайте чистата и подсушена с кърпа коса с Паранит всяка сутрин след обичайното оформяне на прическата. Измитата коса се пръска, докато е още влажна. Продуктът се пръска само по повърхността на косата, като се обръща внимание на областта близо до скалпа, както и зад ушите и задната част на врата. Не  е необходимо да се разнася в дълбочина и да се втрива в корените. Като препоръка, пръскайте между 5 и 25 пъти в зависимост от дължината на косата.
  2. Оставете косата да изсъхне по естествен път без да я сушите. Не изпозвайте сешоар. Подходящ за употреба при възрастни и деца над 12 месеца. Приложението при деца следва да се извършва от възрастен. Може да се използва, докато не отмине опасността от повторно опаразитяване.

Съхранение

Съхранявайте на стайна температура. Не използвайте след изтичане на срока на годност, отбелязан върху долната част на кутията. Р102 Да се съхранява извън обсега на деца.

Състав:

Паранит защита от въшки по главата съдържа широко използван репелент известен като IR535. Лабораторни и in vivo тестове доказват, че Паранит осигурява ефективна защита от заразяване с въшки.

Активни съставки:
- IR3535® или Ethyl N-acetyl-N-butyl-ß-alaninate (Етил N-ацетил-N-бутил-бета-аланинат) - естествено вещество, което има отблъскващ ефект към въшките. ß-аланин кара насекомите да се движат далеч от третираните коси.
Тази съставка е безопасна за деца и бременни жени. IR3535® получава отлично класиране за безопасност.

 

Споделете мнението си за ПАРАНИТ СПРЕЙ / PARANIT ЗА ПРЕВЕНЦИЯ ОТ ВЪШКИ 100МЛ

Web Statistics