Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ИНХАЛАТОР ПИК ЕЪР СТИЛО / PIC AIR STYLO

Този продукт Ви носи 1176 бонус точки
Цена: 117.60лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ИНХАЛАТОР ПИК ЕЪР СТИЛО / PIC AIR STYLO

   ИНХАЛАТОР ПИК ЕЪР СТИЛО е най-малкият аерозол в гамата Pic. Това го прави идеален за хора които пътуват често и са постоянно в движение. Инхалаторът превръща лекарствените средства от състояние на течност или суспензия в аерозолна форма и позволява приемането им по въздушен път директно в дихателната система. Така възпаленията на дихателните пътища като синузит, ринит, възпалено гърло, ларингит и ушни инфекции се облекчават по-бързо.

   КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИНХАЛАТОР ПИК ЕЪР СТИЛО ?

ИНХАЛАТОР ПИК ЕЪР СТИЛО ви позволява да провеждате ефективна и безшумна аерозолна терапия където и да сте. Благодарение на иновативната технологи с микро-бутала, предлагаща същото ниво на ефективност, но с по-малки размери.
Иновативният Air Stylo е изключително практичен: регулиращата чаша ви позволява да приемате точното количество медикаменти, необходими за вашите нужди.

ИНХАЛАТОР ПИК ЕЪР СТИЛО е специялно разработен в съответствие с подхода DLS. По-малките размери, вертикалният дизайн и теглото от само 250 грама, го правят лесен и удобен за носене и използване. А допълнително включената уникална стабилизираща всмукателна чашка го закрепва здраво към повърхностите.

Air Stylo разполага с всичко необходимо за пълно аерозолно третиране.
     1 чаша с регулатор на дебита
     1 мека маска за възрастни
     1 мека детска маска
     1 свързваща тръба

Системата се доставя в мек калъф за носене.

 

КАКВО Е ДИЗАЙН НА DLS?
При разработването на продуктите на ПИК се използва DLS дизайн, който означава дизайнерски езикови решения. Благодарение на тази философия, продуктите на ПИК отговарят на специфичните нужди на хората и постоянно се разработват технологии за тяхното подобряване. Опитът до сега показва че заоблените форми, дръжките, ясно видимите дисплеи и по-малките бутони, правят продуктите по-лесни за използване и дават по-ясни и прецизни крайни резултати.

Гаранция: 5 години

Споделете мнението си за ИНХАЛАТОР ПИК ЕЪР СТИЛО / PIC AIR STYLO

Web Statistics