Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

БИОЛЕКТРА ИМУН ДИРЕКС САШЕТА Х 20

Този продукт Ви носи 91 бонус точки
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Хранителна добавка с цинк, хистидин и селен за подсилване на имунната система. С микрогранули, с подсладител и портокалов вкус.

Цинкът активира имунната система и укрепва защитните сили. Хистидинът улеснява резорбцията и усвояемостта на цинка. Селенът е силен антиоксидант с противовъзпалително действие, особено подходящ за страдащи от алергии и настинки. Иновативна комбинация с цинк + хистидин + селен отговаря на най-новите познания на модерната наука. Според тях достатъчният внос на цинк и селен е решаващ фаркор за правилното функциониране на имунната система за добра защита от вируси и бактерии, и отсъствието на свръх реакция към алергени.

ЦИНК УКРЕПВА ИМУННАТА СИСТЕМА: Цинкът е извънредно важен за имунната система на организма. Достатъчният му внос е абсолютно необходим за оптималното функциониране на имунитета и отбранителната му мощ. Подкрепете имунната си система особено през студените и влажни месеци на годината и по време на най-голямото разпространение на полените. Цинкът е жизненоважен микроелемент. Той има широк физиологичен спектър на действие и участва в почти всички жизнени процеси. Тъй като организмът ни не разполага с големи запаси от цинк, които да мобилизира при недостатъчен внос, редовният му прием с храната е извънредно важен.

ХИСТИДИНЪТ УЛЕСНЯВА РЕЗОРБЦИЯТА НА ЦИНК Специфично свойство на хистидина е да свързва цинка в така наречения цинк-хистидин-комплекс. Това улеснява резорбцията и усвояемостта на цинка в клетъчната мембрана и е абсолютно необходимо за функционирането на обмяната му. Хистидинът е естествена аминокиселина, която трябва ежедневно да си набавяме с храната, и която взема участвие в многобройни процеси в организма.

СЕЛЕНЪТ Е МОЩЕН АНТИОКСИДАНТ Селенът е природен партньор на имунната система: той подпомага имунните ни клетки в борбата им с болестотворните причинители. Той помага при блокирането на свободните радикали в организма - причинители на възпалителни процеси.

БЪРЗО - Микроганулите се разтварят директно в устата. Без никаква вода. Със свеж портокалов вкус.

УДОБНО - В модерната си опаковка Biolectra Immin Direct е удобен за път. Идеален за свободното време или за натоварения график в офиса. Начин на употреба: Приема се веднъж дневно. Микрогранулите се изсипват директно върху езика. Те се разтварят в устата за секунди и по този начин могат да бъдат приемани без течност.

Споделете мнението си за БИОЛЕКТРА ИМУН ДИРЕКС САШЕТА Х 20

Web Statistics