Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ГРИНТУС ПОЛИАКТИВ СИРОП ЗА ДЕЦА 210ГР АБОКА

ГРИНДТУС ЗА ДЕЦА СИР.210ГР. / GRINDTUS SYR. 210 gr

100% НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ


 GrinTuss е сироп при суха и влажна кашлицаспециално разработен за деца.Сиропът Гринтус от Италия втечнява секрецията, която съпътства възпалението, улеснява отхрачването. Облекчава кашлицата, като оказва балсамиращ ефект върху лигавицата. Създава защитен филм под формата на "ефектна бариера", който успокоява кашлицата като предпазва горните дихателни пътища. Всичко това е резултат от ефективната комбинация от билки вложена при производството на този удивителен със своите своиства, сироп.

Този продукт Ви носи 191 бонус точки
Цена: 19.08лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Съдържа натурален екстракт живовляк, гринделия и акациев мед, които облекчават симптомите на кашлицата, втечняват секрета, имат противовъзпалителен и регенериращ ефект. Може да се използват при бронхити, пневмонии, но и само при суха кашлица от възпалено гърло. Сиропът ГринТус е произведен от растителни активни съставки, чрез прилагане на иновативни процеси на извличане и концентрация, които запазват целостта на фитокомплекса и гарантират 100% натурален продукт. Това го прави подходящ за използване докато кашлицата отшуми напълно.
 

НАЧИН НА ПРИЕМ: 
1 чаена лъжичка за деца от 2 до 6 г. и 2 чаени лъжички за деца на б г. и нагоре два пъти дневно.

 

СЪСТАВ
Кафява Захар; Акациев Мед; Вода; Хидро-алкохолен екстракт от листа на теснолистен Живовляк; Лиофилизиран екстракт от листа на теснолист  Живовляк; Лиофилизиран екстракт от връхчета на Гринделия *; Лиофилизиран екстракт от връхчета на Хелихризум *; 

Етерични масла от: 
Лимон, Сладък Портокал, Боровинка;

Естествен лимонов аромат.

Биологично Чисти Съставки

 Предупреждения: 
Да не се използва в случай на свръхчувствителност или при наличие на алергия към един или повече от съставките. Подходящ за деца 1 - 12 години.

РАЗКЛАТЕТЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА

Да се съхранява на проветриво, сухо място, далече от източници на топлинни и светлина. Да се пази далеч от достъпа на деца. Срокът на годност важи за целия продукт, при условие, че бъде съхраняван правилно.

Споделете мнението си за ГРИНТУС ПОЛИАКТИВ СИРОП ЗА ДЕЦА 210ГР АБОКА

Web Statistics