Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ФЕМАРЕЛ РЕДЖУВИНЕЙТ ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ НА СИМПТОМИТЕ В ПРЕМЕНОПАУЗА 56К. / FEMARELLE REJUVENATE 56 CAPSULES

Този продукт Ви носи 519 бонус точки
Цена: 51.85лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ФЕМАРЕЛ РЕДЖУВИНЕЙТ 56К. / FEMARELLE REJUVENATE 56 CAPSULES

   С течение на времето специфичните нужди на тялото стават по-различни. За пълноценното функциониране на организма необходима Ви е специална грижа. Фемарел Реджувинейт е хранителна добавка предназначена за жени в пременопауза и първи етапи на менопауза. Помага при подържането на хормоналния баланс и колебанията в месечния цикъл. Проблемите свързани с нередовния цикъл, по-интензивен и продължителен ПМС, рязката смяна на настроението, чуството за умора и без енергичност са свързани с намаленото ниво на естроген.
В състава на Femarelle Rejuvenate са включени: ферментирало соево производно (DT56a), лененото семе, витамин В2 и витамин B7 (биотин). Тази иновативна формула облекчава симптомите, когато започнат промените в месечния цикъл. Подобрява качеството на съня и повишава нивата на енергията и настроението през целия ден.  Действа благоприятно на сухата коса и възвърща еластичноста на кожата.
Femarelle Rejuvenate е направен от натурални съставки и не съдържа хормони, вредни химикали и генетично модифицирани организми.


НАЧН НА УПОТРЕБА: Фемарел Реджувинейт се приема 2 пъти дневно: 1 капсула сутрин и 1 капсула вечер с чаша вода. Може да се приема с или без храна.

Състав: Всяка капсула Фемарел Реджувинейт съдържа:
T56a (ферментирал екстракт от соя) 322мг
Linum usitatissimum (смляно ленено семе) 50мг
Витамин В2 (Рибофлавин) 1мг
Витамин В7 (Биотин) 100мкг

Предупреждение:
Не трябва да се използва по време на бременност и кърмене.
Едновременният прием с лекарства, повлияващи активността на естрогенните рецептори (напр. хормонална терапия, Ралоксифен или Тамоксифен) ще повлияе на ефикасността и на двата продукта. В този случай Фемарел Реджувинейт не бива да се приема.
Продуктът е базиран на екстракт от соя и ленено семе. До момента не са известни алергични реакции, но въпреки това в редки случаи е възможно да възникнат такива.

 

Споделете мнението си за ФЕМАРЕЛ РЕДЖУВИНЕЙТ ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ НА СИМПТОМИТЕ В ПРЕМЕНОПАУЗА 56К. / FEMARELLE REJUVENATE 56 CAPSULES

Web Statistics