Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

КУИНТОН ИЗОТОНИК / QUINTON ISOTONIC АМПУЛИ ЗА ПИЕНЕ 10МЛ Х 30

Този продукт Ви носи 660 бонус точки
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

КУИНТОН ИЗОТОНИК / QUINTON ISOTONIC АМПУЛИ ЗА ПИЕНЕ 10МЛ Х 30

КУИНТОН ИЗОТОНИК / QUINTON ISOTONIC представлява естествена морска вода от океана, разредена в изотоничен разтвор и пригоденавода за пиене, съгласно инструкциите на физиолога Рене Куинтън. Морската вода за пиене Куинтън Изотоник съдържа хлорид, която я прави благоприятна за нормалното храносмилане чрез производството на солна киселина в стомаха. Водата Quinton Isotonic балансира клетъчното хранене.

Quinton - океанска вода е естествен продукт, който от 1897 г. се използва ефективно за рехидратация при деца, бебета, както и по време на лечение за възрастни хора. 

Предназначенито на изотоничната вода Куинтън е при наличие на Диария - проблем с храносмилателна система и Дехидратация в напреднала възраст.

Диарията и повръщането са общи симптоми на дехидратацията. Изотоничната морска вода е ефективен начин да се противодейства на тези симтоми, като се възстанови баланска на минерали, в следствие на обезводняването. А след приема, тялото се връща към нормалното си физиологично състояние.

През живота ни тялото постоянно губи вода. По този начин в дълбока старост хората се сблъскват с почти напълно обезводняване, мускулна слабост, лошо клетъчно хранене, идр. Счита се, че приемането на Изотонична Океанска вода е ефективен начин за предотвратяването на намаляването естествения воден баланс в организма, поради хранително доставяне на микровещества чрез клетъчната мембрана.

Препоръчителна доза: от 1 до 6 ампули на ден.

 

Примерна схема на прием: От 2 до 6 флакона дневно: сутрин, на обяд и вечер, да не се приема по време на хранене.

Опаковка: Кутия с 30 отворени ампули с питейно изотонично решение.

Производител: Лаборатории Quinton

За повече информация, може да видите още...

Споделете мнението си за КУИНТОН ИЗОТОНИК / QUINTON ISOTONIC АМПУЛИ ЗА ПИЕНЕ 10МЛ Х 30

Web Statistics