Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

КУИНТОН EКШЪН / QUINTON ACTION ДЕРМО СПРЕЙ ЗА КОЖА 150МЛ

Този продукт Ви носи 300 бонус точки
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

КУИНТОН EКШЪН / QUINTON ACTION ДЕРМО СПРЕЙ ЗА КОЖА 150МЛ

КУИНТОН EКШЪН / QUINTON ACTION ДЕРМО СПРЕЙ ЗА КОЖА се грижи за кожата, предпазвайки я от външните замърсявания и негативни влияния на околната среда. Кожата е част от човешкото тяло и е изключително чувствителна бариера между вътрешната и външната среда. Кожата ни служи като основен резервоар за вода. В същото време тя е най-пряко изложена на неблагоприятни външни фактори. Всяка промяна в свойствата на кожата, е риск от загуба на пропусквателните и защитните й възможности, което може да доведе до сериозни метаболитни нарушения. В последно време заразяването на околната среда с химикали, както и електромагнитното замърсяване, могат да променят нормалното функциониране на кожата.

Съставки:
Натурална морска вода от океана, приготвена по технологията на Рене Кинтон.

Спрей 150 мл, съдържащ : морската вода 90 мл и вода: 60 мл.

Начин на употреба:

Подгответе флакона в позиция OPEN.
Поставете го на разстояние 10 см от засегнатата област.
Натиснете  и  почистете.
Quinton дермо да се използва за ежедневна грижа за кожата.

Нанесете от два до шест пъти дневно върху засегнатата област.

Приложение:
Спреят КУИНТОН EКШЪН може да се използва във всяко положение. Неговият анатомичен дифузер позволява адекватно третиране на повредените участъци от кожата. Може да се използва за почистване на кожата, като овлажняващ лосион, препарат за сваляне на грим, база за грим, афтършейв лосион, лосион против слънчево изгаряне и лосион за почистване на кожата преди третиране на кожата.

Проведени са различни изследвания, които подкрепят използването на морската вода при различни кожни проблеми. Въпреки че продуктът Quinton Dermo Action спрей не е предвиден за използване за лечение на болести, а по-скоро за почистване и хидратиране на кожата, проучванията показват полезния ефект на морската вода върху кожата, дори и при различни видове възпаления и раздразнения.

Опаковка: Спрей 150 мл, продуктът няма пряк контакт с металната опаковка и работния газ във флакона.

Производител: Лаборатории Quinton

Споделете мнението си за КУИНТОН EКШЪН / QUINTON ACTION ДЕРМО СПРЕЙ ЗА КОЖА 150МЛ

Web Statistics