Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ДРИЛ КАЛМ ДЖУНИЪР СИРОП / DRILLACALM JUNIOR ЗА СУХА КАШЛИЦА 200МЛ

Този продукт Ви носи 128 бонус точки
Цена: 12.79лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ДРИЛ КАЛМ ДЖУНИЪР СИРОП / DRILLACALM JUNIOR ЗА СУХА КАШЛИЦА 200МЛ

ДРИЛ КАЛМ ДЖУНИЪР / DRILLACALM JUNIOR е сироп за лечение на възпалено гърло, придружено със суха кашлица. Кашлицата е естествен и необходим рефлекс за защита на организма, за да прочисти дихателните пътища. Кашлицата може да бъде продуктивна, с наличие на слузни секрети или непродуктивна, т.нар. суха кашлица - без отхрачване. Кашлицата е придружена от изтръпване в гърлото и обикновено се усилва през нощта.

В случай на съмнение относно характера на кашлица, трябва да се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт.

DRILL A CALM JUNIOR е сироп, който лекува раздразненията на гърлото, свързани с кашлица. Сиропът е специално предназначен за деца над 6 години. Без съдържание на захар,  без парабени и без оцветители. Сиропът е с аромат на ягода.

Дрил Калм Джуниър оформя защитен филм и овлажнява гърлото, което му позволява да се успокои сухата кашлица, причинена от някои фактори като например наличие на дим от тютюнопушене, замърсяване, прах, сух въздух и др.

Съдържание: Глицерол, течен малтитол (E965), хидроксиетил целулоза, лимонена киселина монохидрат, натриев бензоат, натриев цитрат £, ягодов аромат, пречистена вода.

Опаковка: 200мл.

Противопоказания: Продукта не се препоръчва за деца под 6 годишна възраст.

Начин на употреба: Използва се мерителната чашка за измерване на доза от 10мл.

Дозировка:

За деца от 6 год., дозата е 10мл., 3-4 пъти дневно, при необходимост. Ако симптомите продължават повече от 5 дни, трябва да се консултирате с вашия лекар.

Ако сте забравили да дадете Drill А CALM Junior сиропът на време, не трябва да удвоявате приема. Следвайте определените за това схеми на прием.

Съхранение:

Съхранявайте плътно затворена бутилката, на стайна температура. Да не се използва след изтичане на срока от 3 месеца след първото отваряне.

Производител:

Споделете мнението си за ДРИЛ КАЛМ ДЖУНИЪР СИРОП / DRILLACALM JUNIOR ЗА СУХА КАШЛИЦА 200МЛ

Web Statistics