Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ВИТАМИН В12 / VITAMIN В12 ЦИАНКОБАЛАМИН В ПОДКРЕПА НА ЧЕРВЕНИТЕ КРЪВНИ КЛЕТКИ 1000МКГ ТАБЛ. Х 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

Този продукт Ви носи 179 бонус точки
Марка: НАТУРАЛ ФАКТОРС
Цена: 17.94лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ВИТАМИН В12 / VITAMIN В12 ЦИАНКОБАЛАМИН В ПОДКРЕПА НА ЧЕРВЕНИТЕ КРЪВНИ КЛЕТКИ 1000МКГ ТАБЛ. Х 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

Витамин B12 1000mcg 90 таблетки / Vitamin B12 tablets / се препоръчва на хора с анемия и понижена имунна система. Анемичните хора изпитват чувство на умора, отпадналост, недостиг на въздух и сърцебиене, те са с бледа и жълтеникава кожа.

Витамин B12 е източник на най-стабилната форма на витамин B12, който е водоразтворим витамин и е необходим за производството на червени кръвни телца, нормалното функциониране на нервната система, помага за нормалното храносмилане, както и укрепва сърдечно-съдовата дейност.

Витамин В12 помага на фолиевата киселина за образуването на червени кръвни телца и усвояването на хемоглобина. Необходим е за правилното храносмилане и усвояване на полезните в храната вещества, синтезира протеините и метаболизма на въглехидратите и мазнините.

Vitamin B12 играе съществена роля за производството на миелин (обвивка на невроните), както и за синтезирането на невротрансмитерите, необходими за безпроблемно запаметяване на голямо количество информация.

Производител: Натурал Факторс / Natural Factors

Споделете мнението си за ВИТАМИН В12 / VITAMIN В12 ЦИАНКОБАЛАМИН В ПОДКРЕПА НА ЧЕРВЕНИТЕ КРЪВНИ КЛЕТКИ 1000МКГ ТАБЛ. Х 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

Web Statistics