Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

КСАНАДРЕН ПЛЮС / XANADREN PLUS ЗА ОПТИМАЛНО ТЕЛЕСНО ТЕГЛО ТАБЛ. Х 30 АБО ФАРМА

Този продукт Ви носи 235 бонус точки
Марка: АБО ФАРМА
Цена: 23.53лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Човешкото тяло представлява около 60% вода, като тя се намира най-вече в клетките, кръвта, кожата, органите и мускулите. Задържането на повече вода в организма е естествено явление, но при някои хора нейното задържане може да се превърне в проблем.

Често не е лсно да се разбере, дали тялото ни задържа вода и може да настъпи объркване с напълняването, затова ви показваме най-честите състояния, които могат да ви покажат първите признаци на задържане на вода в организма:

  • Краката са подути и натежали
  • Спазвате диета и правите упражнения, но теглото остава непроменено
  • Пръстите са подути и трудно махате пръстените от ръцете си
  • Усещате тялото си издуто и имате чувство на подуване

Ксанадрен Плюс е подходящ за намаляване на задържането на вода в организма. Ксанадрен плюс е хранителна добавка със специален състав, който спомага за естественото отвеждане на излишната вода от организма и за поддържане на оптимално телесно тегло, като осигурява благоприятни условия за отстраняване на токсичните продукти на метаболизма.

Ксанадрен Плюс е хранителна добавка, базирана на бреза и Рунянка, които подпомагат функцията на естественото дрениране на течности от тялото, без да се нарушава естествения му воден баланс.

Една перфектна комбинация от внимателно селектирани и титрувани екстракти на растения и билки, действащи по най-добрия начин за постигане на троен ефект – дренаж, детоксикация и отслабване.

Подпомага отделянето на излишните течности от организма

Допринася за поддържането на нормално телесно тегло

Спомага за детоксикацията на организма

Съдържа също:

Бял трън, който допринася за нормалните физиологични функции на пречистване на организма. Той съдържа силимарин – вещество, което стимулира регенерацията както на чернодробните клетки, така и на тези жлъчния мехур.

Глог, който допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система. Той подпомага нормалния сърдечен ритъм и влияе благоприятно на периферните, коронарните и мозъчните кръвоносни съдове. Плодът  спомага и за нормализиране нивата на холестерола в кръвта.

Зелено кафе, което допринася за поддържане на метаболизма на кръвната захар след хранене. Ускорява изхвърлянето на излишните течности и на токсините. Стимулира изгарянето на мазнините.

Рунянка(миши уши), която ускорява обмяната на веществата, детоксикира, действа като диуретик и притежава жлъчегонно действие.

Споделете мнението си за КСАНАДРЕН ПЛЮС / XANADREN PLUS ЗА ОПТИМАЛНО ТЕЛЕСНО ТЕГЛО ТАБЛ. Х 30 АБО ФАРМА

Web Statistics