Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

СЕРБО IQ МЕМОРИ КОМПЛЕКС ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НОРМАЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА МОЗЪКА КАПС. 435МГ Х 30

Този продукт Ви носи 162 бонус точки
Цена: 16.16лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

СЕРБО IQ МЕМОРИ КОМПЛЕКС ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НОРМАЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА МОЗЪКА КАПС. 435МГ Х 30

СЕРБО IQ МЕМОРИ КОМПЛЕКС ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НОРМАЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА МОЗЪКА е изцяло натурален продукт и е предназначен за поддържане на мозъчната функция, както и за тонизиране на нервната система в организма. Сербо IQ не само потиска симптомите, но и разрешава проблема. Капсулите Сербо IQ представлявав естествено ноотропно и адаптогенно средство със силно неврозащитно, антиоксидантно и антитромботично действие. Сербо IQ Мемори спомага за възприемането на кислорода и глюкозата, както и за оросяването на мозъка по естествен начин. Комплексът Сербо IQ оптимизира когнитивните функции на мозъка, като стимулира запаметяването и концентрацията.

SERBO IQ Memory Complex може да се изпозлва като профилактика срещу невродегенеративни и мозъчно-съдови нарушения, както и при преждевременно стареене на невроните с напредване на възрастта, при силен стрес, интензивни умствени натоварвания и др. Невроповеденческите и неврохимичните показатели започват да се подобряват с употребата на SERBO IQ Memory. Има и антитромбичен ефект, което го прави подходящ за профилактика при мозъчно-съдови тромбози.

Състав:

Екстракт от листата на готу кола, Фосфатидилхолин(от соеви зърна) -50 мг, стандартизиран екстракт от листата на двуделен гинко, L-глутамин, BioPS® от соеви зърна, доставящ 25 mg фосфатидил-серин, както и стандартизиран екстракт от листа на розмарин.

Начин на употреба:

Приемайте по една капсула дневно, сутрин с храната.

При бременност се консултирайте с вашия лекар преди употреба. Съхранявайте продукта на сухо и прохладно място. Пазете от достъпа на деца. Спазвайте указанията на производителя.

Опаковка: 435МГ Х 30

Производител: New Formula LLC Germany

За повече информация, може да видите още...

Споделете мнението си за СЕРБО IQ МЕМОРИ КОМПЛЕКС ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НОРМАЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА МОЗЪКА КАПС. 435МГ Х 30

Web Statistics