Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

МЕНОПЕЙС ЧЕРВЕНА ДЕТЕЛИНА КАПС. Х 30

Този продукт Ви носи 406 бонус точки
Цена: 40.56лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Менопейс Червена детелина

Менопейс Червена детелина е уникална хранителна добавка доставяща идеалното количество от 40мг Менофлавон - екстракт от изофлавони на Червената детелина, както и екстракт от Зелен чай (25 мг полифеноли) в специална капсула подходяща за вегетарианци.

Менофлавонът е стандартизиран ботаничен екстракт (екстракт от Червена детелина IFL 40, USP 32), който е преминал през множество изследвания и е с най-високи качества съгласно стандартите на US Pharmacopeia.

Изофлавоните от Червена детелина

Червената детелина е един от най-богатите естествени източници на изофлавони - тези фитонутриенти са приемани от жените по цял свят, минаващи през периода на менопауза. Доверявайки се на естествения прием на изофлавони само по себе си би означавало поглъщане на големи количества от бобови растения, като грах и боб, което е трудно осъществимо. Червената детелина е естествено богат източник и осигурява желаните изофлавони, които ние трябва да се опитваме да си осигуряваме в нашите диети; биоканин-A, формононетин и Генестеин.

Менопейс Червена детелина е специално формулирана и може да се приема едновременно или независимо от всеки друг продукт от гамата Менопейс, всеки един от който доставя пълноценна подкрепа от микроелементи.

С екстракт от Зелен чай (25 мг полифеноли)

Менопейс Червена детелина има допълнителни ползи включващи екстракт от Зелен чай. Този стандартизиран екстракт набавя 25 мг чисти полифеноли във всяка капсула. Екстрактът от Зелен чай влияе на защитата на клетката от оксидантен стрес.

Менопаузата е естествен етап от живота, през който преминава всяка жена. Хиляди жени от цял свят откриха, че Менопейс, продукт №1 във Великобрпитания за менопауза, доставя ефективна хранителна подкрепа през този период на промени.

 

Менопейс Червена детелина

 

Съставки

Средно в капсула

Менофлавон - екстракт от Червена детелина

364 mg

Доставящ изофлавони

40 mg

- Биоканин А

18 mg

- Формононетин

21 mg

- Генестеин

0.7 mcg

Екстракт от Зелен чай

 

- доставящ полифеноли

25 mg

 

 

Начин на приемане

Една капсула дневно по време или веднага след основното хранене. Приемайте с чаша вода или друга студена напитка. Да не се приема на празен стомах. Продуктът може да се приема и след периода на менопауза без ограничение във времето. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза.

 

Алергични съвети:

Съдържа Соя

. Без изкуствени оцветители
· Без консерванти
· Без глутен
· Без мазнини, желатин
· Не са тествани върху животни
· Подходяща за ветегарианци

 

Менопейс Червена детелина не съдържа наркотични средства или хормони. Продуктът е произведен в съответствие със стандартите за добра производствена практика GMP и качества за контрол надвишаващи тези, които се прилагат обикновено при производството на хранителни добавки.

 

Защо е създаден Менопейс Червена детелина?

 

Това е уникална, една на ден, подходяща за вегетарианци капсула, осигуряваща 40 мг изофлавони от Менофлавон екстракт от Червена детелина, както и екстракт от зелен чай (25 мг полифеноли). Менопейс Червена детелина е специално проектирана, така че може да се приема заедно с всеки продукт в гамата Менопейс или независимо от тях.

 

Какво трябва да знаем преди да започнем приемането на Менопейс Червена детелина?

Тя е хранителна добавка и не замества пълноценната и разнообразна хранителна диета. Не съдържа хормони и може да се приема едновременно с хормонозаместителна терапия или без такава. Продукта е подходящ за вегетарианци.

 

 

Кога се препоръчва да се приема Менопейс Червена детелина?

 Препоръчва се да се приема през периода или след менопауза. Няма ограничение в продължителността на приема на продукта. За всички жени с ранна менопауза. Ние препоръчване за постигане на максимален ефект продукта да се приема едновременно с Менопейс Оригинал, чиято формула дава допълнителна подкрепа.

 

Може ли да се приема едновременно с Хормонозаместителна терапия и нейните съпътстващи медикаменти?

Принципно, Менопейс Червена детелина може да се използва едновременно с Хормонозаместителна терапия, защото съдържа средни нива на витамини и минерали, не съдържа наркотични средства или хормони. За по-специализирани съвети свързани с приемането на продукта едновременно с други медикаменти потърсете съвет от вашия лекар.

 

Как и кога трябва да се приема Менопейс Червена детелина?

Една капсула дневно по време или веднага след основното хранене. Да се приема с чаша вода или друга студена напитка. Приемането с голямо количество храна подобрява усвояването на съставките, намалява гаденето, което може да се появи, когато мултивитамини се приемат на празен стомах. Винаги трябва да се приема на пълен стомах. Винаги приемайте с голямо количество течности, за да може таблетката да премине през хранопровода лесно. Не приемайте с кафи или чай, защото това може да доведе до разтваряне на таблетката преждевременно.

 

Има ли някакви неблагоприятни странични ефекти по време на приемането на Менопейс Червена детелина?

Не са забелязани никакви странични неблагоприятни ефекти от приемането на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. При предозиране потърсете съвет от вашия лекар веднага.

 

Какви са активните съставки?

Менопейс Червена детелина съдържа: Червена детелина стандартизиран ботаничен екстракт – Менофлавон, доставящ 40 мг изофлавони; екстракт от зелен чай доставящ 25 мг чисти Полифеноли.

 

Колко време е необходимо, за да се почувстват ползите на продукта?

Резултатите са индивидуални, но в повечето случаи подобрения се забелязват още през първата седмица.

 

Менопейс Червена детелина може ли да се приема едновременно с други продукти на Витабиотикс?

Продукта може да се приема самостоятелно. Калцият е минерал, чията нужда е особено завишена през периода и след менопауза, за поддържане доброто здраве на костите. Менопейс Червена детелина е формулиран така, че да може да бъде приеман едновременно с някой от продуктите от гамата на Остеокеър.

В случаите, когато жената търси най-добрата подкрепа за своя организъм и желае преминаването през периода на менопаузата да е възможно най-лек и безпроблемен ние съветваме продукта да се приема едновременно с Менопейс Оригинал.

 

 

 

 

 

 

Споделете мнението си за МЕНОПЕЙС ЧЕРВЕНА ДЕТЕЛИНА КАПС. Х 30

Web Statistics