Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ГЕРМАНИЙ ОРГАНИЧЕН GE 132 + НАТУРАЛ КАПС. Х 60

Този продукт Ви носи 1479 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 147.91лв.
или 147910 бонус точки
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ГЕРМАНИЙ ОРГАНИЧЕН GE 132 + НАТУРАЛ

Ge132 (органичен германий) - хранителна добавка

GE 132+ Natural - Комплекс от мощни антиоксиданти с имуномодулиращи свойства, помагащи за защита на тялото срещу различни заболявания.Органична форма, която днес се счита за едно от най-големите открития в терапията на злокачествени заболявания.

GE 132+ Natural се прилага и като допълнение към химио- и лъчетерапия, спомагайки за намаляване на гаденето, повръщането, главоболието, инфекциите и изтощението.

Петте природни антиоксиданта, съдържащи се в GE 132+ Natural имат противотуморно действие - увеличават чувствителността на туморните клетки към противораковите лекарства.


Природните източници на германий са:
*    рейши (800 – 2000 ррm)
*    бял лук (800 ррm)
*    жен-шен (700 ррm)
*    алое (70 ррm) и др.

  Ge132  се  счита  за най-силния природен антиоксидант.


Ge132 има в състава си 3 кислородни атома, което го прави изключително ефикасен за освобождаването на електрон, т.е. антиоксидант. Той се свързва със свободния радикал и го изхвърля от тялото чрез урината. Така 20-30 часа след приема голяма част от Ge132 се намира в урината, което изключва нежелани въздействия.

Ge132 увеличава ефикасността на кислорода на клетъчно ниво, като така потиска множество хронични процеси, каквито са:
*    ревматоиден артрит
*    сърдечна недостатъчност
*    ангина пекторис
*    хипертензия
*    апоплексия
*   диабет
*    астма
*    болест на Паркинсон
*    церебрална склероза
*    епилепсия
*    очни болести (глаукома, катаракта, възпаление на ретината и очния нерв) и др.

Изследванията, публикувани в „Journal of Interferon Research“, правят заключение, че органичният германий връща нормалната функция на Т и В лимфоцитите, които директно стимулират производството на интерферон. ИНТЕРФЕРОНЪТ е известен като антиканцерогенен агент. Той стимулира ръста и съзряването на NK клетките (естествените убийци), от които се развиват антителата, а от самите тях и антителата срещу туморните клетки.

GE 132+ Natural съдържа комплекс от естествени антиоксиданти:

*Екстракт от Гъба Рейши:

Гъба, позната от десетилетия като "магическата гъба" или "елексир на живота" - притежава антитуморни свойства, повишава имунитета, сваля високото кръвно налягане, предпазва мозъка, сърцето и други важни за човешкия организъм органи.

*Пчелно млечице:

Основните му съставки са протеини, витамини и минерали, които са абсолютно натурални. Има антимикробно, противовирусно и естествено антибиотично действие. Засилва имунната защита на организма, спомага за по-бързо излекуване от инфекциозни заболявания, регулира метаболизма, спомага за нормално функциониране на сърдечно-съдовата система, подпомага кръвообръщението, регулира нивата на кръвната захар при хора с диабет.

*Ресфератрол(Екстракт от семена на червено грозде):

Подтиска различни видове рак, включително на дебелото черво, хранопровода, белия дроб, черния дроб, на гърдата и рак на кожата. Предотвратява формирането на рак по различни начини - спира увреждането на ДНК клетките, подобрява възстановяването на ДНК клетките, забавя растежа на тумора и забавя превръщането на нормалните клетки в ракови.

*Ликопен (съдържащ се в домата):

Много изследвания показват, че яденето на домати намалява риска от рак. Ликопенът, съдържащ се в домата активира ензими, които предпазват от рак. Ликопенът увеличава производството на тези ензими, които предпазват от развитието на различни видове рак - на стомаха, белите дробове, панкреаса, простатата, матката, на гърдата и др. Ликопенът също така намалява страничните ефекти след химио- и лъчетерапии.

*Сулфорафан (съдържащ се в броколите):

Броколите са богати на антиоксиданти и противоракови съединения. Противораковите им свойства са добре известни. Лабораторните изследвания върху животни са показали, че процентът на смъртност при животни, изложени на радиация може значително да намали с хранене с броколи и зеле. Сулфорафанът подтиска вече образуваните ракови клетки, спира тяхното развитие и същевременно стимулира здравите клетки, спомага за образуването на червени кръвни телца. Този антиоксидант има силно имуномодулиращо, антибактериално и защитно действие на организма.

Всички съставки в тази японска формула са изцяло с природен произход, доказали ефикасността си след редица научни изследвания.

Приемът на GE 132+ Natural се препоръчва с цел запазване на здравето, превенция на болестите, подсилване на имунната система на организма.

Дозировка и начин на прием:

*Превантивна мярка - 1 капсула сутрин

*За хора със сериозни здравословни проблеми, които имат назначена терапия за лечение - 2 капсули - за подсилване ефекта на лекарствата, укрепване на организма и ускоряване на лечебния процес

Споделете мнението си за ГЕРМАНИЙ ОРГАНИЧЕН GE 132 + НАТУРАЛ КАПС. Х 60

Web Statistics