Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ПРОБИЕН КИДС ЗА ДЕЦА САШЕТА X 10 ФОРТЕКС

Този продукт Ви носи 76 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 7.60лв.
или 7599 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ПРОБИЕН КИДС/ PROBIEN KIDS

10 сашета

 

Синбиотик за деца

 

Хранителна добавка

Без консерванти, оцветители и подсладители

 

 

Предназначение:

Пробиен Кидс е синбиотик - комбинация между пробиотици (Лактобацилус ацидофилус, Бифидобактериум лонгум) и пребиотик (инулин). Пробиен Кидс допринася за нормална чревна среда на децата и е с удобен начин на прием.

 

Лактобацилус ацидофилус (Lactobacillus acidophilus) представлява вид популярна пробиотична бактерия, която е особено подходяща за малки деца.

 

Бифидобактериум лонгум (Bifidobacterium longum) е пробиотична бактерия, която има важна роля за човешкия организъм и е един от първите обитатели на стомашно-чревния тракт при деца, кърмени по естествен начин.

 

Инулинът в Пробиен Кидс е перфектният пребиотик - 100% разтворими и напълно безопасни фибри, съставени от фрукто-олигозахаридни и полизахаридни вериги, екстрахирани от цикория. Пребиотикът осигурява среда, благоприятна за развитието на полезните бактерии – подходящо рН и хранителни вещества.

 

Лимонената киселина е естествено органично съединение. Тя участва в цикъла на Кребс, наричан още „цикъл на лимонената киселина“, който е отговорен за получаването на енергия от клетките в организма с помощта на кислорода. Тя се съдържа и в много плодове и зеленчуци. На нея се дължи приятния леко кисел вкус на разтворения Пробиен Кидс.

 

Препоръчителен дневен прием: по 1 саше дневно, разтворено в 30-50ml вода, половин час преди хранене. Продуктът е подходящ за деца над 1 година.

 

 

 

 

Състав на едно саше (препоръчителен дневен прием):

Инулин

3000mg

Лактобацилус ацидофилус (Lactobacillus acidophilus)

10mg (1 млрд.) живи бактерии

Бифидобактериум лонгум (Bifidobacterium longum)

10mg (1 млрд.) живи бактерии

регулатор на киселинността- лимонена киселина.

 

Съхранение: при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

 

 

ПРОБИЕН КИДС е произведен от специално разработени микрокапсулирани култури Лактобацилус ацидофилус (Lactobacillus acidophilus) и Бифидобактериум лонгум (Bifidobacterium longum) - продукти на иновативна технология, гарантираща милиарди живи организми без нуждата от специално съхранение, за разлика от старите поколения пробиотици.

 

ФОРТЕКС Нутрасютикалс

=====================================================================

Съвет на фармацевта:

 

Децата са в интензивен контакт с предмети от външната среда и съответно със стотици микробни видове.

Пробиотиците (Лактобацилус ацидофилус, Бифидобактериум лонгум) са от важно значение за неукрепналата храносмилателна система на малките деца, за абсорбцията на хранителни вещества и за нормалната съпротива на организма.

 

Според FAO (Food and Agriculture Organization of the United Nations –Организация за храните и земеделието на Обединените Нации): ” Пребиотикът е хранителна съставка, която влияе благоприятно на гостоприемника чрез подпомагане на растежа и/или активността на една или на няколко бактерии в дебелото черво, като така поддържа нормалното здраве на гостоприемника.”

Споделете мнението си за ПРОБИЕН КИДС ЗА ДЕЦА САШЕТА X 10 ФОРТЕКС

Web Statistics