Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ВИНОГИН АЙ КЮ МАКС ТАБЛ. Х 30

Този продукт Ви носи 174 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 17.43лв.
или 17430 бонус точки
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

 

Количествена информация

 

Виногин „Ай Кю макс“ - хранителна добавка

За 1 таблетка (дневната доза)

% от референтните стойности (RDA)

Магнезий

160 mg

42,60%

Екстракт от гинко билоба (24 % флавоноиди)

100 mg

**

Екстракт от родиола (Rhodiola Rosea)

100 mg

**

Екстракт от гроздови семки 95 %

60 mg

**

Фосфатидилсерин

50 mg

**

Диметиламиноетанол (ДМАЕ)

30 mg

**

Екстракт от мента (10:1)

20 mg

**

Витамин B6

4 mg

286,00%

Селен

100µg

182,00%

Хуперизин А

50µg

**

Витамин B12

10µg

400,00%

**Все още няма препоръка за референтна доза

 

СЪСТАВ: свързващи в-ва (микрокристална целулоза, натриева карбоксиметил целулоза); магнезиев оксид; екстракт от гинко билоба (24 % флавоноиди); екстракт от родиола (Rhodiola Rosea); екстракт от гроздови семки 95 %; фосфатидилсерин; диметиламиноетанол (ДМАЕ); екстракт от мента (10:1); хуперизин А; пиридоксин хидрохлорид (витамин B6); натриев селенит; цианокобаламин (витамин B12); антислепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид).

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Допринася за нормалното функциониране на мозъка, интелигентността,, концентрацията, сърдечно-съдовата система и кръвообращението и не на последно мястно паметта
ХАРАКТЕРИСТИКИ:

ЕКСТРАКТ ОТ ГИНКО БИЛОБА (24 % флавоноиди) – Стандартизираният екстракт от гинко билоба съдържа голямо разнообразие от биологично активни вещества (флавоноиди), които подобряват състоянието на целият организъм. Гинко – флавоноидите допринасят за разширяването на най-малките кръвоносни съдове и подпомагат циркулацията на кръвта. Гинко Билоба допринася за нормалното функциониране на притока на кислород до мозъка.. Има изразен антиоксидантен ефект.

ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ 95 % – Представлява мощен антиоксидант – 20 пъти по-силни от Витамин С. Допринася за нормалното функциониране на кръвоносните съдове и сърдечно – съдовата система като цяло.

ЕКСТРАКТ ОТ МЕНТА – Ментата допринася за стимулиране на умствената дейност, подпомага за вниманието и концентрацията.

ЕКСТРАКТ ОТ РОДИОЛА – Веществата, които се съдържат в екстракта от родиола, допринасят за силен адаптогенен ефект, подпомагат енергийния баланс и благоприятстват за по-ефективното използване на кислорода в клетките. Имат силно антиоксидантно действие.

ФОСФАТИДИЛСЕРИН – Фосфатидилсерин допринася за поддържане нормалната стуктура на клетъчната мембрана и предаването на нервния импулс. Фосфатидилсерин подпомага за:

  • паметта,

  • бдителността и вниманието,

  • възприемането при обучение,

  • умствената острота и интелигентността,

  • концентрацията,

  • настроението.

МАГНЕЗИЙ – Важен минерал, който играе основна роля в много биохимични процеси, протичащи в тялото. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система. Много важна роля играе, при синтеза на АТФ (клетъчното гориво), т.е подсигурява енергийния баланс в клетките. Благоприятства за нормалното функциониране на нервната система. Подпомага при умствено напрежение и стрес.

ХУПЕРИЗИН А – Подпомага за удължаване действието на невромедиатора „ацетилхолин” в нервната система и по този начин благоприятства мозъчната дейност.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Препоръчва се по 1 таблетка дневно, сутрин след храна.

ПРЕПОРЪКИ: За да се постигне ефект, се препоръчва приемът на Виногин „Ай Кю макс” да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи кратка почивка.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: При свръхчувствителност към някоя от съставките. Поради съдържащият се във Виногин „Ай Кю макс” екстракт от гинко билоба, препаратът не бива да се приема заедно с антикоагуланти. Не се препоръчва на деца под 12 години, бременни и кърмещи жени. При поява на нежелани реакции, употребата на продукта трябва да се прекрати.

ДИМЕТИЛАМИНОЕТАНОЛ (ДМАЕ) – Диметиламиноетанол е прекурсор на ацетилхолина (невромедиатор в мозъка, който участва в предаването на нервните инпулси и подпомага познавателните способности). Допринася за концентрацията и благоприятства мозъчната дейност.

ВИТАМИН В6 – Витамин В6 играе важна роля в клетъчния метаболизъм. Подпомага за превръщането на някои аминокиселини в невромедиатори. Участва в синтеза на серотонин, допамин, гама-аминомаслена киселина и др.

ВИТАМИН В12 – Витамин В12 допринася за нормалното функциониране на мозъчната дейност.

СЕЛЕН – Селенът е важен микроелемент, който участва в естествените антиоксидантни системи в нервните клетки, допринася за неутрализирането на свободните радикали и подпомага нормалното функциониране на мозъка.

СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ: Не са наблюдавани в посочените дози.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца !

Да не се превишава препоръчителната дневна доза !

Продуктът не е лекарствено средство !

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене !

ТД – 69/31.10.2012;

СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и прохладно място до 25ºС.;

ОПАКОВКА: 30 таблетки по 1000 mg.

ПРОИЗВЕДЕНО ЗА: ВИТАГОЛД ООД от „Ви енд Ви Фарма“ ЕООД, 2600 Дупница, ул.Джерман № 2

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН СОБСТВЕНИК НА ПРАВАТА ВЪРХУ ПРОДУКТА – ВИТА ГОЛД ООД

София, ул.’’Пиротска’’ 151; тел. 088 673 63 63.

Tаблетките са произведени специално за Витаголд ООД в КНР.

Споделете мнението си за ВИНОГИН АЙ КЮ МАКС ТАБЛ. Х 30

Web Statistics