Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ФОРМОЛАЙН L112 ТАБЛ Х 60

Оценка: Оценка: 08
Този продукт Ви носи 558 бонус точки
Цена: 55.76лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

formoline L112 e продукт за отслабване с траен ефект. Представлява липиден адсорбент за подпомагане на

  • намаляване на наднорменото тегло
  • контрола на телесното тегло след отслабване
  • намаляване на абсорбцията на холестерола, приет с храната.

Основната съставка в продукта formoline L112 е баластното вещество полиглюкозамин (L112). Той е от естествен произход и може да се свързва с големи количества мазнини, приемани по време на хранене. Поради високия си липид свързващ капацитет, той редуцира усвояването на мазнини директно от чревния тракт. Основната съставка на formoline L112 не се усвоява от организма и така се изхвърля по естествен път заедно със свързаните с нея мазнини. Освен това, несмилаемите и набъбнали баластни вещества вformoline L112 предизвикват леко усещане за ситост.

formoline L112 повлиява преди всичко наднорменото тегло, дължащо се на прием на богата на мазнини храна като тлъсто месо, колбаси, масло, сирене, чипс, ядки, сладкиши или сладолед. Други хранителни вещества, като например захари, въглехидрати, протеини или алкохол, няма да се свържат от formoline L112. Тези калории би трябвало да бъдат намалени, тъй като в противен случай са напълно достъпни за усвояване от организма.

Ефективността на formoline L112 като продукт за отслабване е строго тествана в процеса на неговото сертифициране като медицинско изделие от клас 3.

Споделете мнението си за ФОРМОЛАЙН L112 ТАБЛ Х 60

Web Statistics