Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню


Избрани продукти

ЛИПОНОРМ ГРАН 50ГР

Липонорм съдържа лецитин, който улеснява отделянето и извличането на холестерола и триглицеридите от стените на кръвоносните съдове и по този начин извършва профилактика срещу инфаркт на миокарда и инсулт. Използва се също при диабетна ангиопатия, остри и хронични хепатити, токсико-метаболични увреждания на черния дроб и стеатоза и подагра.

Оценка: Оценка: 10
  • Производител: Inbiotec
  • Код: 2423
Този продукт Ви носи 47 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 4.70лв.
или 4700 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                            ЛИПОНОРМ ГРАН 50ГР

Лецитинът е важна съставка на мозъка и нервната тъкан. Улеснява отделянето и извличането на холестерола от стените на кръвоносните съдове, намалява съдържанието на триглицеридите, нормализира мастната обмяна в организма. Лецитинът улеснява и усвояването и транспортирането на мастноразтворимите витамини (А, Е), с което допринася за свързването на „свободните радикали” (антиоксидантно действие) в организма. По този начин забавя процесите на стареене.
 

Приложение:при хиперлипидемии и за понижаване холестерина в кръвта - рисков фактор за инфаркт на миокарда и инсулт. Приема се във възстановителния период след инфаркт или инсулт. За профилактика на диабетични ангиопатии, които са рисков фактор за инфаркт на миокарда, инсулт и намаляване на зрението. При остри и хронични хепатити, токсико-метаболични увреждания на черния дроб и стеатоза (мастна дегенерация на черния дроб). При дълготрайна плодово-зеленчукова диета за отслабване или при подагра.

Дозировка: Индивидуална. Обикновено по 2 грама дневно (една дозировъчна лъжичка) разбъркани във вода, плодов сок, мляко, или поръсени върху храната.Дозировката може да се увеличи до 4-6 грама дневно.

Противопоказания: няма

Споделете мнението си за ЛИПОНОРМ ГРАН 50ГР

Web Statistics