Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ЦИСТИН Б6 БАЙОЛ ЦИНК ПРОТИВ КОСОПАД ТАБЛ. Х 120

Този продукт Ви носи 363 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 36.32лв.
или 36320 бонус точки
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

CYSTINE B6 BAILLEUL ZINC хранителна добавка

Cystine B6 Bailleul Zinc е хранителна добавка съдържаща L-cystine, витамин В6 и цинк. L-cystine (аминокиселина съдържаща сяра) е една от основните аминокиселини, които изграждат човешкото коса (18%) и нокти (14%). В много по-нисък процент тя се съдържа в кожата (2-4%). L-cystine участва в състава на кератина, изграждащ косата и и ноктите. Високи нива на L-cystine могат да се наблюдават в косъма в периода 4-6 седмица след началото на приема на добавката. Витамин В6 има основна роля при употребата на L-cystine. Той позволява "вграждането" на L-cystine в зоните на формирането на кератина. Необходимо е да се осигури хранителен баланс между  L-cystine и витамин В6, тъй като дефицита на витамина води до намаляване на вграждането на  L-cystine в косата и ноктите. Цинкът също има водещо действие при формирането на кератина. Още повече той има инхибиторно / подтискащо / действие върху ензимния отговор при косопад. Неговото действие също се подсилва от витамин В6.

Cystine B6 Bailleul Zinc стимулира растежа на косата и ноктите както при възрастни, така и при деца. В този случай дозата на дневния прием трябва да бъде уточнена допълнително от лекар дерматолог в зависимост от състоянието на детето.  Хранителната добавка е подходяща при всички състояния на косопад, независимо от причината : физиологичен, хормонален, влияние на околната среда /изтощена коса след плаж, след фризьорски процедури/ в резултат на стресови и отрицателни емоционални състояния, включително и при пациенти подложени на химиотерапия или медикаментозно лечение, водещо до загуба на коса.В този случай задължително трябва да се направи консултация с онколог. Няма противопоказания при бременни, но все пак ако планирате бременност или сте бременна, консултирайте се с вашия гинеколог.

Употреба : 4 таблетки на ден за възрастни и деца над 12 години по време на хранене в период от 3 до 6 месеца. Да не се приемат повече от 4 таблетки дневно. Не може да се използва като заместител на балансираната диета. Да се пази от деца.

Споделете мнението си за ЦИСТИН Б6 БАЙОЛ ЦИНК ПРОТИВ КОСОПАД ТАБЛ. Х 120

Web Statistics