Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

АГАРИКУС МУСКАРИУС 30CH / AGARICUS MUSCARIUS 30CH

Agaricus Muscarius 9CH е хомеопатичен монопрепарат, показан най-общо при заболявания, свързани с невросензорната (тикове, треперене) и мускулната системи, а също така и при някои кожния патологии (напукване на кожата от студ, акроцианоза, акродиния).

Този продукт Ви носи 40 бонус точки
Цена: 3.99лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                      АГАРИКУС МУСКАРИУС 30CH

За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.

ПРОИЗХОД: Растителен - Червена мухоморка, сем. Гъби

СИМПТОМИ: Усещане за вледеняващ студ по крайниците и гърба с мравучкане и тръпки. Усещане за парене, сърбеж и убождания като от ледени иглички. Пристягане и опресия в гръдния кош. Силни болки, преминаващи по гръбначния мозък. Усещане за тежест в долните крайници, които лесно се уморяват. Несръчни движения с ръцете и изпускане на предмети.

ВЛОШАВАНЕ: От студ, от интелектуални усилия, от сексуални контакти

ПОКАЗАНИЯ:

Невросензорна и мускулна система: - Акродиния на китки, стъпала, уши - Спинална невралгия и контрактура на мускулите на гръбначния стълб - Тикове, хорейни движения и спастични прояви - старчески тремор - алкохолизъм - нарушения в интелекта, в поведението и характера - Наркомании - последици от употреба на наркотици или медикаменти, водещи до еуфория

Кожа: Напукване на кожата от студ с парестезии

Сърдечно-съдова система: - Синдром на Рейно

- Акроцианоза

- Псевдостенокардия с болки в гръдния кош

Споделете мнението си за АГАРИКУС МУСКАРИУС 30CH / AGARICUS MUSCARIUS 30CH

Web Statistics