Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ФОСФОРУС Д10 / PHOSPHORUS D10 ПИЛУЛИ 10ГР

Още разреждания:

Фосфорус 9 CH, Фосфорус 15 CH, Фосфорус 30 CHФосфорус D10,

Фосфорус D30,  Фосфорус D1000

 

Този продукт Ви носи 99 бонус точки
Разреждания:
Цена: 9.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ФОСФОРУС Д10 / PHOSPHORUS D10 ПИЛУЛИ 10ГР

Фосфорът е основен минерал в нашето тяло. Той се намира в костите, зъбите, ДНК и много други. Хомеопатичния продукт Фосфорус подпомага спирането на всякакъв вид кръвоизливи. Фосфорус помага да се съсири по-бързо кръвта след стоматологични интервенции, кръвотечение от носа.
Помага при заболявания, при които крайниците треперят има замаяност, повръщане,
кашлица, настинки и ларингити.
Употребявайте при хронично безпокойство, нервност, и храносмилателни проблеми. 
При храносмилатени смущения поради постоперативи проблеми; гадене, празнина в стомаха, студено усещане, киселини в стомаха, газове колики. Фосфорус е полезен при виене на свят с главоболие.

Дозировка D10:

При остри оплаквания, е препоръчително дозировките да са на по-чести приеми до настъпване на подобрение, но не повече от 6 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 гранули. 

Предупреждения: 

Фосфорус е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания. 
Имайте предвид, че преди прием на хомеопатичен лекарствен продукт, ако състоянието ви се влоши, или симптомите ви не се повлияват от лечението, консултирайте се с вашия лекар.  
Без лекарско предписание.  
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.  
Съдържа лактоза. 

 

 Указания за приемане:
Колкото по-остър е проблема, (непосредствено след травма, при остра болка) , можете да приемате често хомеопатичните продукти с разреждания D6, D10 D12 . Желателно е да започнете лечение възможно най-рано след травмата/началото на симптомите. Но когато и да започнете, приемът на хомеопатично лекарство ще даде веднага своя резултат, ако продукта е правилно избран. При хронични оплаквания обичайно се използват разреждания като D 30 или D 1000. Обичайния ритъм на приемане в този случай е 1-2 пъти дневно.

Хомеопатичните продукти най-често се прилагат в следните еднократни дози:
- при възрастни и деца над 6 години дозата е равна на 10 глобули
- при деца под 6 години дозата е равна на 5 глобули
- при деца под 2 години дозата е равна на 3 глобули.

За много малки пациенти, а понякога и за удобство, можете да разтворите глобулите във вода (желателно дестилирана или бебешка).

Как да изберем потенция на хомеопатичния продукт:
Различаваме:
- Ниски потенции: D6, D12, които се прилагат в острия стадий на заболяването. Те най-често имат краткотрайно въздействие върху водещите симптоми. Действието им е свързано главно с органите. При остри оплаквания хомеопатия първоначално се приема по-често ( може и на 5 минути) до настъпване на подобрение, но рядко пъти повече от 10 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 глобули.
- Средни потенции: D30 - след консултация с лекар или фармацевт , в аптеките, които предлагат хомеопатични консултации от квалифициран хомеопат.Тук е необходимо да се проследи по- пълно съвпадение на симптоматиката с картината на избраното хомеопатично лекарство.Обикновено се предписва с честота 1-2 пъти дневно по 10 глобули.
- Високи потенции: Хомеопатията с високи потенции е специфична и при нея е необходимо да се въздържаме от самолечение. Правилно е D1000 се назначават от хомеопат с достатъчно опит- лекар или фармацевт , в аптеките, които предлагат хомеопатични консултации от квалифициран хомеопат . Тези потенции се използват основно при лечение на хронични заболявания. Действието им продължава дълго, оказват ефекти на ментално/емоционално ниво. Приемат се веднъж седмично или месечно по преценка на хомеопата еднократно 10 глобули.

Предупреждения:
ФОСФОРУС Д10 / PHOSPHORUS D10 ПИЛУЛИ 10ГР е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.
Най-добре е приема на хомеопатичен лекарствен продукт да бъде назначен от лекар или фармацевт - хомеопат.
Ако симптомите на Вашето състояние/заболяване не се повлияват от лечението или състоянието ви се влоши, консултирайте се с вашия лекар.
Съдържа лактоза.
Без лекарско предписание.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Хомеопатията е максимално безвреден подход за възвръщане и поддържане на Вашето здраве.

Споделете мнението си за ФОСФОРУС Д10 / PHOSPHORUS D10 ПИЛУЛИ 10ГР

Web Statistics