Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ТУЯ Д30 / THUJA D30 ПИЛУЛИ 10ГР

Още разреждания:

Туя D6Туя D30,  Туя D1000

 

Оценка: Оценка: 06
Този продукт Ви носи 99 бонус точки
Разреждания:
Цена: 9.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ТУЯ Д30 / THUJA D30 ПИЛУЛИ 10ГР

Туя е N1 лек при ушни, кожни проблеми и гъбички по ноктите.Полезна е за лечение на, твърде меки нокти, чупливи нокти. Използвайте при брадавици различни видове брадавици, независимо дали, мястото, което е засегнато ви боли или не. Туя може да се използва безопасно при  чувствителна кожа, особено ако има сърбеж по кожата, мазоли и кафяви петна.

Дозировка D30:

Средни разреждания като D30, приемайте след консултация с фармацевт в аптеката и при пълно съвпадение на симптомите, дозировката е 1-2 пъти дневно по 10 гранули.

Предупреждения: 
 

Туя е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания. 
Имайте предвид, че преди прием на хомеопатичен лекарствен продукт, ако състоянието ви се влоши, или симптомите ви не се повлияват от лечението, трябва да се консултирате с вашия лекар.  
Без лекарско предписание. 
Съдържа лактоза. 

Да се съхранява на място, недостъпно за деца. 
 

 Указания за приемане:
Колкото по-остър е проблема, (непосредствено след травма, при остра болка) , можете да приемате често хомеопатичните продукти с разреждания D6, D10 D12 . Желателно е да започнете лечение възможно най-рано след травмата/началото на симптомите. Но когато и да започнете, приемът на хомеопатично лекарство ще даде веднага своя резултат, ако продукта е правилно избран. При хронични оплаквания обичайно се използват разреждания като D 30 или D 1000. Обичайния ритъм на приемане в този случай е 1-2 пъти дневно.

Хомеопатичните продукти най-често се прилагат в следните еднократни дози:
- при възрастни и деца над 6 години дозата е равна на 10 глобули
- при деца под 6 години дозата е равна на 5 глобули
- при деца под 2 години дозата е равна на 3 глобули.

За много малки пациенти, а понякога и за удобство, можете да разтворите глобулите във вода (желателно дестилирана или бебешка).

Как да изберем потенция на хомеопатичния продукт:
Различаваме:
- Ниски потенции: D6, D12, които се прилагат в острия стадий на заболяването. Те най-често имат краткотрайно въздействие върху водещите симптоми. Действието им е свързано главно с органите. При остри оплаквания хомеопатия първоначално се приема по-често ( може и на 5 минути) до настъпване на подобрение, но рядко пъти повече от 10 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 глобули.
- Средни потенции: D30 - след консултация с лекар или фармацевт , в аптеките, които предлагат хомеопатични консултации от квалифициран хомеопат.Тук е необходимо да се проследи по- пълно съвпадение на симптоматиката с картината на избраното хомеопатично лекарство.Обикновено се предписва с честота 1-2 пъти дневно по 10 глобули.
- Високи потенции: Хомеопатията с високи потенции е специфична и при нея е необходимо да се въздържаме от самолечение. Правилно е D1000 се назначават от хомеопат с достатъчно опит- лекар или фармацевт , в аптеките, които предлагат хомеопатични консултации от квалифициран хомеопат . Тези потенции се използват основно при лечение на хронични заболявания. Действието им продължава дълго, оказват ефекти на ментално/емоционално ниво. Приемат се веднъж седмично или месечно по преценка на хомеопата еднократно 10 глобули.

Предупреждения:
ТУЯ Д30 / THUJA D30 ПИЛУЛИ 10ГР е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.
Най-добре е приема на хомеопатичен лекарствен продукт да бъде назначен от лекар или фармацевт - хомеопат.
Ако симптомите на Вашето състояние/заболяване не се повлияват от лечението или състоянието ви се влоши, консултирайте се с вашия лекар.
Съдържа лактоза.
Без лекарско предписание.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Хомеопатията е максимално безвреден подход за възвръщане и поддържане на Вашето здраве.

Споделете мнението си за ТУЯ Д30 / THUJA D30 ПИЛУЛИ 10ГР

от Стела Димитрова, 30 Ное 2017

Сега го ползвам дано помогне

Web Statistics