Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

СУЛФУР Д30 / SULFUR D30 ПИЛУЛИ 10ГР

Още разреждания:

Сулфур 5 CHСулфур 9 CHСулфур 15 CH, Сулфур 30 CHСулфур D6Сулфур D30,  Сулфур D1000

 

Този продукт Ви носи 99 бонус точки
Разреждания:
Цена: 9.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

СУЛФУР Д30 / SULFUR D30 ПИЛУЛИ 10ГР

Сярата е посъвместно разпространена в организма. Намира се във всяка клетка на тялото с най- виска концентрация в косата, кожата и ноктите, затова сулфур е чудесно хомеопатично лекарство при кожни проблеми. Използвайте при обриви, екзема, акне, псориазис. При нездравословно изглеждаща коса и кожа , сух, сърбящ скалп, кожен обрив със сърбеж, които се влошава от топлина и вода.  Сулфур се използва също за проблеми с очите, възпаление на роговицата, парене, конюнктивит, които се  влошават с прилагане на топлина.

Дозировка D30:

След консултация с фармацевт в аптеката и при пълно съвпадение на симптомите, дозировката е 1-2 пъти дневно по 10 гранули. 

 

Предупреждения: 


Преди прием на хомеопатичен лекарствен продукт, както и ако симптомите ви не се повлияват от лечението или състоянието ви се влоши, консултирайте се с вашия лекар.  
Арника е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания. 
Без лекарско предписание.  
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.  

 

 Указания за приемане:
Колкото по-остър е проблема, (непосредствено след травма, при остра болка) , можете да приемате често хомеопатичните продукти с разреждания D6, D10 D12 . Желателно е да започнете лечение възможно най-рано след травмата/началото на симптомите. Но когато и да започнете, приемът на хомеопатично лекарство ще даде веднага своя резултат, ако продукта е правилно избран. При хронични оплаквания обичайно се използват разреждания като D 30 или D 1000. Обичайния ритъм на приемане в този случай е 1-2 пъти дневно.

Хомеопатичните продукти най-често се прилагат в следните еднократни дози:
- при възрастни и деца над 6 години дозата е равна на 10 глобули
- при деца под 6 години дозата е равна на 5 глобули
- при деца под 2 години дозата е равна на 3 глобули.

За много малки пациенти, а понякога и за удобство, можете да разтворите глобулите във вода (желателно дестилирана или бебешка).

Как да изберем потенция на хомеопатичния продукт:
Различаваме:
- Ниски потенции: D6, D12, които се прилагат в острия стадий на заболяването. Те най-често имат краткотрайно въздействие върху водещите симптоми. Действието им е свързано главно с органите. При остри оплаквания хомеопатия първоначално се приема по-често ( може и на 5 минути) до настъпване на подобрение, но рядко пъти повече от 10 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 глобули.
- Средни потенции: D30 - след консултация с лекар или фармацевт , в аптеките, които предлагат хомеопатични консултации от квалифициран хомеопат.Тук е необходимо да се проследи по- пълно съвпадение на симптоматиката с картината на избраното хомеопатично лекарство.Обикновено се предписва с честота 1-2 пъти дневно по 10 глобули.
- Високи потенции: Хомеопатията с високи потенции е специфична и при нея е необходимо да се въздържаме от самолечение. Правилно е D1000 се назначават от хомеопат с достатъчно опит- лекар или фармацевт , в аптеките, които предлагат хомеопатични консултации от квалифициран хомеопат . Тези потенции се използват основно при лечение на хронични заболявания. Действието им продължава дълго, оказват ефекти на ментално/емоционално ниво. Приемат се веднъж седмично или месечно по преценка на хомеопата еднократно 10 глобули.

Предупреждения:
СУЛФУР Д30 / SULFUR D30 ПИЛУЛИ 10ГР е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.
Най-добре е приема на хомеопатичен лекарствен продукт да бъде назначен от лекар или фармацевт - хомеопат.
Ако симптомите на Вашето състояние/заболяване не се повлияват от лечението или състоянието ви се влоши, консултирайте се с вашия лекар.
Съдържа лактоза.
Без лекарско предписание.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Хомеопатията е максимално безвреден подход за възвръщане и поддържане на Вашето здраве.

Споделете мнението си за СУЛФУР Д30 / SULFUR D30 ПИЛУЛИ 10ГР

Web Statistics