Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню


Избрани продукти

НУКС ВОМИКА Д30 / NUX VOMICA D30 ПИЛУЛИ 10ГР

Още разреждания:

Нукс Вомика 5 CHНукс Вомика 9 CHНукс Вомика 15 CH, Нукс Вомика 30 CHНукс Вомика D6,

Нукс Вомика D30,  Нукс Вомика D1000

 

Този продукт Ви носи 89 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Разреждания:
Цена: 8.90лв.
или 8900 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

НУКС ВОМИКА Д30 / NUX VOMICA D30 ПИЛУЛИ 10ГР

Нукс вомика е хомеопатично средство, което се използва за много хронични заболявания. Използвайте при главоболие, което се засилва след излагане на слънце. Основно средство при храносмилателни оплаквания като  гадене, кисело оригване, газове и подуване на корема . Чудесен лек при неспокоен сън, стомашни болки, запушен нос. Не  забравяйте да сложите Нукс вомика близо до леглото си, за да ви помогне, ако се събудите твърде рано и не можете да заспите отново Нукс вомика помага при стомашни киселини или сънливост, поради прекомерно ядене или пиене. Пациентите, за които е предназначен Нукс вомика са бързи, активни, нервни и раздразнителни. Водят активен начин на живот, придружен с употребата на много кафе и цигари. Работят на закрито и са зад бюро през почти целия ден.

Дозировка D30:

Средните разреждания: D30, e препоръчително да се употребяват след консултация с фармацевт в аптеката и при пълно съвпадение на симптомите, дозировката е 1-2 пъти дневно по 10 гранули. 

Предупреждения: 

Преди да приемате хомеопатичен лекарствен продукт, както и ако симптомите ви не се повлияват от лечението или състоянието ви се влоши, консултирайте се с вашия лекар.  
Без лекарско предписание.  
Съдържа лактоза. 
Да се съхранява на място, недостъпно за деца

 Указания за приемане:
Колкото по-остър е проблема, (непосредствено след травма, при остра болка) , можете да приемате често хомеопатичните продукти с разреждания D6, D10 D12 . Желателно е да започнете лечение възможно най-рано след травмата/началото на симптомите. Но когато и да започнете, приемът на хомеопатично лекарство ще даде веднага своя резултат, ако продукта е правилно избран. При хронични оплаквания обичайно се използват разреждания като D 30 или D 1000. Обичайния ритъм на приемане в този случай е 1-2 пъти дневно.

Хомеопатичните продукти най-често се прилагат в следните еднократни дози:
- при възрастни и деца над 6 години дозата е равна на 10 глобули
- при деца под 6 години дозата е равна на 5 глобули
- при деца под 2 години дозата е равна на 3 глобули.

За много малки пациенти, а понякога и за удобство, можете да разтворите глобулите във вода (желателно дестилирана или бебешка).

Как да изберем потенция на хомеопатичния продукт:
Различаваме:
- Ниски потенции: D6, D12, които се прилагат в острия стадий на заболяването. Те най-често имат краткотрайно въздействие върху водещите симптоми. Действието им е свързано главно с органите. При остри оплаквания хомеопатия първоначално се приема по-често ( може и на 5 минути) до настъпване на подобрение, но рядко пъти повече от 10 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 глобули.
- Средни потенции: D30 - след консултация с лекар или фармацевт , в аптеките, които предлагат хомеопатични консултации от квалифициран хомеопат.Тук е необходимо да се проследи по- пълно съвпадение на симптоматиката с картината на избраното хомеопатично лекарство.Обикновено се предписва с честота 1-2 пъти дневно по 10 глобули.
- Високи потенции: Хомеопатията с високи потенции е специфична и при нея е необходимо да се въздържаме от самолечение. Правилно е D1000 се назначават от хомеопат с достатъчно опит- лекар или фармацевт , в аптеките, които предлагат хомеопатични консултации от квалифициран хомеопат . Тези потенции се използват основно при лечение на хронични заболявания. Действието им продължава дълго, оказват ефекти на ментално/емоционално ниво. Приемат се веднъж седмично или месечно по преценка на хомеопата еднократно 10 глобули.

Предупреждения:
НУКС ВОМИКА Д30 / NUX VOMICA D30 ПИЛУЛИ 10ГР е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.
Най-добре е приема на хомеопатичен лекарствен продукт да бъде назначен от лекар или фармацевт - хомеопат.
Ако симптомите на Вашето състояние/заболяване не се повлияват от лечението или състоянието ви се влоши, консултирайте се с вашия лекар.
Съдържа лактоза.
Без лекарско предписание.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Хомеопатията е максимално безвреден подход за възвръщане и поддържане на Вашето здраве.

Споделете мнението си за НУКС ВОМИКА Д30 / NUX VOMICA D30 ПИЛУЛИ 10ГР

Web Statistics