Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ИГНАТИА Д1000 / IGNATIA D1000 ПИЛУЛИ 10ГР

Още разреждания:

Игнатиа 5 CHИгнатиа 9 CHИгнатиа 15 CH, Игнатиа 30 CHИгнатиа D6Игнатиа D30,  Игнатиа D1000

 

Този продукт Ви носи 99 бонус точки
Разреждания:
Цена: 9.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ИГНАТИА Д1000 / IGNATIA D1000 ПИЛУЛИ 10ГР

Игнатиа е може би най-доброто средство за емоционални разстройства, депресия и мъка.Игнатиа е специално адаптирана към нервният темперамент на жени, които са  чувствителни , лесно се вълнуват, обичат бързо да изпълнавят нещата.Използвайте при тревожност, тъга към някой болен или неизлечимо болен, или скръб след смъртта на някого.Пациентите, които имат нужда от Игнатиа са нервни , неспокойни, треперещи, страдат мълчаливо, като в същото време се влошават от пиенето на кафе.

Използвайте, ако имате противоположни симптоми, като смях, а след това да плач, възпалено гърло, което се облекчава при преглъщане, болезнена област, която се подобрява при натиск.

Дозировка D1000:

Високиte разреждания: D1000 се назначават при хронични заболявания от  терапевт.Имат дълготрайно действие, като действат и на ментално(емоционално) ниво. Приемат се веднъж месечно или седмично по 10 гранули, след преценка на хомеопата.

Предупреждения: 

Преди да приемате хомеопатичен лекарствен продукт, както и ако симптомите ви не се повлияват от лечението или състоянието ви се влоши, консултирайте се с вашия лекар.  
Без лекарско предписание.  
Съдържа лактоза. 
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

 Указания за приемане:
Колкото по-остър е проблема, (непосредствено след травма, при остра болка) , можете да приемате често хомеопатичните продукти с разреждания D6, D10 D12 . Желателно е да започнете лечение възможно най-рано след травмата/началото на симптомите. Но когато и да започнете, приемът на хомеопатично лекарство ще даде веднага своя резултат, ако продукта е правилно избран. При хронични оплаквания обичайно се използват разреждания като D 30 или D 1000. Обичайния ритъм на приемане в този случай е 1-2 пъти дневно.

Хомеопатичните продукти най-често се прилагат в следните еднократни дози:
- при възрастни и деца над 6 години дозата е равна на 10 глобули
- при деца под 6 години дозата е равна на 5 глобули
- при деца под 2 години дозата е равна на 3 глобули.

За много малки пациенти, а понякога и за удобство, можете да разтворите глобулите във вода (желателно дестилирана или бебешка).

Как да изберем потенция на хомеопатичния продукт:
Различаваме:
- Ниски потенции: D6, D12, които се прилагат в острия стадий на заболяването. Те най-често имат краткотрайно въздействие върху водещите симптоми. Действието им е свързано главно с органите. При остри оплаквания хомеопатия първоначално се приема по-често ( може и на 5 минути) до настъпване на подобрение, но рядко пъти повече от 10 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 глобули.
- Средни потенции: D30 - след консултация с лекар или фармацевт , в аптеките, които предлагат хомеопатични консултации от квалифициран хомеопат.Тук е необходимо да се проследи по- пълно съвпадение на симптоматиката с картината на избраното хомеопатично лекарство.Обикновено се предписва с честота 1-2 пъти дневно по 10 глобули.
- Високи потенции: Хомеопатията с високи потенции е специфична и при нея е необходимо да се въздържаме от самолечение. Правилно е D1000 се назначават от хомеопат с достатъчно опит- лекар или фармацевт , в аптеките, които предлагат хомеопатични консултации от квалифициран хомеопат . Тези потенции се използват основно при лечение на хронични заболявания. Действието им продължава дълго, оказват ефекти на ментално/емоционално ниво. Приемат се веднъж седмично или месечно по преценка на хомеопата еднократно 10 глобули.

Предупреждения:
ИГНАТИА Д1000 / IGNATIA D1000 ПИЛУЛИ 10ГР е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.
Най-добре е приема на хомеопатичен лекарствен продукт да бъде назначен от лекар или фармацевт - хомеопат.
Ако симптомите на Вашето състояние/заболяване не се повлияват от лечението или състоянието ви се влоши, консултирайте се с вашия лекар.
Съдържа лактоза.
Без лекарско предписание.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Хомеопатията е максимално безвреден подход за възвръщане и поддържане на Вашето здраве.

Споделете мнението си за ИГНАТИА Д1000 / IGNATIA D1000 ПИЛУЛИ 10ГР

Web Statistics