Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

НИТРИКУМ АЦИДУМ 15 СН

Този продукт Ви носи 45 бонус точки
Цена: 4.49лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Нитрикум ацидум, NITRICUM ACIDUM CH 15

Производител:
Боарон
Ключова Характеристика:
Злопаметен
Източник:
Азотна Киселина
Стресове:
Огромна чувствителност към емоционална и физическа болка, към сътресения и докосване, към дреболии, тъжни разкази, припряна работа, вълнения, недоспиване.Разногласия между родители и деца, между партньори, между началник и подчинен, между съседи.
Нагласа:
Тези хора са злопаметни дори против собствената си воля . просто не могат да забравят и да простят. Не се трогват от извиненията и запазват агресивния гняв срещу действителната или въображаема несправедливост до края на живота си. Те са песимистично настроени и критични, но преди проблемите им да се задълбочат, могат да бъдат чувствителни, състрадателни, грижовни и изтънчени. По-късно обикновено стават егоцентрични, цинични, сприхави, недоверчиви и като цяло трудни за общуване. Ужасно се притесняват за здравето си и не вярват, че някога ще оздравеят. Страхуват се от смъртта и понякога отчаянието ги тласка към самоубийство. Не се влияят от утешения и непрекъснато се притесняват дали лекарството няма да бъде обезсилено от някоя дреболия. Копнеят за смъртта, въпреки че се боят от нея.
Травмата като заболяване:
Акне (Nitrikum acidum е лекарство №1 за това оплакване). Болки, подобни на тези от забита треска – породени от язви, абсцеси, възпаления. Образуване на язви с глождеща болка. Брадавици. Напукана кожа.
Забележка:
За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.

Споделете мнението си за НИТРИКУМ АЦИДУМ 15 СН

Web Statistics