Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

НАТРУМ СУЛФУРИКУМ 30 СН

Този продукт Ви носи 45 бонус точки
Цена: 4.49лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

 

НАТРИУМ СУЛФУРИКУМ 30 СН / NATRUM SULFURICUM CH 30


Производител:


Боарон


Ключова характеристика:


Съвестен помощник


Източник:


Готварска сол


Стресове:


Тези уязвими хора страдат най-вече от разочарования (особено любовни), от скръб и дълго помнени огорчения. Всякакви житейски трагедии ги засягат дълбоко. Зле им се отразява критиката, унижението, отхвърлянето, изневярата или предателството, тревожното очакване, лошите новини, уплахата, подигравките и презрението.

 

Нагласа:


Хората от типа NATRUM присъстват във всички области на живота, отговорни и съвестни, помагачи по професия или по душа. Те са чудесни слушатели, но не умеят да споделят собствените си чувства. Може от години да имате приятел NATRUM и все още да не го познавате. Сдържани са. Биха могли да бъдат наречени затворени и потайни. Изглеждат силни, защото не издават вътрешната си ранимост. Много често (макар и не винаги) функционират добре в обществото, в училище или на работното място, правят впечатление на интелектуални, общителни и способни професионалисти. Зад този образ, обаче, се крие изключително уязвима вътрешна природа. Те не смеят да изразяват чувствата си от страх да не бъдат наранени. В съвременния свят този тип се среща доста често. Закотвени в своя модел, хората NATRUM не успяват да разберат от собствен опит високата стойност на споделянето. Ако не приемат хомеопатичното лекарство, приготвено от сол, могат да останат затворени за цял живот. Главните травми, които преживяват, са свързани с разочарования, особено любовни. Всъщност, поради лесната си ранимост, NATRUM таят огорченията от обидите дълго време, понякога цял живот. В класическия случай ще ви кажат неща от рода на: „Човек прощава, но не може да забрави”, като че това е единствената възможност. Те наистина го вярват, тъй като такава е вътрешната им нагласа. Лекарството обаче би могло да я промени. „Мразя” е любима дума в речника на тези пациенти, въпреки че обикновено означава просто „не харесвам”.


Ключови симптоми:


Предпочитат солените храни. Мразят тлъстото месо и изобщо не го ядат. Понякога обичат шоколад.

Най-честите им страдания са главоболието и мигрената, както и сенната хрема (заместител на сълзите). Пряката слънчева светлина или топлина засилва оплакванията им, особено главоболието.

Затворени, потайни и раними. Плачат рядко и насаме, като не понасят да бъдат утешавани. Любимата им дума е „мразя”. Дълго помнят оскърбленията и страдат от тях Поемат отговорност за други хора и са добри слушатели. Тихи и сдържани, те предпочитат да наблюдават събитията отстрани, вместо да участват в тях. Имат нужда от хармония. В групи седят сами и рядко вземат думата. Влюбват се в недостъпни хора и се привързват силно, макар да не го показват. Скърбят дълбоко, но мълчаливо и проявяват много симптоми вследствие на скръбта. Не обичат шум, светлина и дим.


Травмата като заболяване:


Алергии и екзема, Разногледство. Болки в гърба, които биват облекчавани при лежане върху твърда повърхност. Клаустрофобия. Страх от разбойници и крадци. Главният им симптом е главоболието, което представлява потиснат гняв, експлодиращ в мозъка. Не понасят слънцето, както и топлината и близостта в отношенията (поради уязвимата си природа). Страдат от поствирусен синдром, множествена склероза и лимфатична треска, особено при случаи на туберкулоза в предишните поколения. Сенна хрема (неизплакани сълзи). Безсъние поради мисли за обидите от деня. Сухота на очите, устните, езика, влагалището, кожата. Херпеси и цепнатини по устните.

Споделете мнението си за НАТРУМ СУЛФУРИКУМ 30 СН

Web Statistics