Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

МОСКУС 9 СН

Този продукт Ви носи 37 бонус точки
Цена: 3.67лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Мускус, MOSCHUS CH 9

Производител:
Боарон
Източник:
Мускусен елен, мъжка кабарга, сем. Преживни.
Симптоми:
Усещане за гъдел в половите органи. Болки в гърдите със задушаване. Метеоризъм c опресия и опасност от загуба на съзнанието (контраст между слабо изразените клинични прояви и преувеличените оплаквания). Спиране на дишането с ларингоспазъм. Усещане за студ по цялото тяло и гръбначния стълб. Усещане за трептене в сърдечната област. Сексуална свръхвъзбуда при невротици, хистерици, хипохондрици с тенденция към театрални припадъци. Загуба на съзнание по време на полов акт. Спастично стягане на гърлото и гърдите. Чести дълбоки въздишки. Липотимия. Полиурия със светла урина.
Показания:
Всякакви функционални еластични прояви, съпроводени с припадък: хистерия; псевдоприпадъци, предхождани от театрално поведение; синкоп; стягане във фаринкса, глобус хистерикус, здушаване. Аналгезия, анестезия и внезапни парализи на обществени места. Ларингоспазъм. Липотимия или скрита сексуална конотация. Метеоризъм, водещ до диепнея и непоносим задух.
Забележка:
За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.

Споделете мнението си за МОСКУС 9 СН

Web Statistics