Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

МЕРКУРИУС СОЛУБИЛИС 15 СН

Още разреждания:

Меркуриус 5 CHМеркуриус 15 CH, Меркуриус 30 CHМеркуриус D6

Меркуриус D30,   Меркуриус D1000  

Този продукт Ви носи 45 бонус точки
Разреждания:
Цена: 4.49лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

 

МЕРКУРИУС СОЛОБИЛИС 15 СН / MERCURIUS SOLUBILIS CH 15Производител:

Боарон


Ключова характеристика:

Реактивен


Източник:

Живак


Стресове:

Уязвими по отношение на спънки от рода на съдебни дела и делови проблеми. Страдат от изневяра, отхвърляне, разочароване и прекаляване със секса.


Нагласа:

Изключително чувствителни към всичко. Ако ги посрещнете топло и ги накарате да се чувства сигурни, ще се отворят и ще разцъфнат пред вас, но забележат ли и най-дребния негативизъм, веднага отново ще се отдръпнат. Така че подобно на живачния термометър, те усещат емоционалната температура на всяка ситуация и реагират невероятно бързо. Това е техният отличителен белег. Когато се затворят, понякога започват да заекват и да треперят, но отпуснат ли се, тези симптоми изчезват. Следователно Mercurius могат да бъдат крайно затворени и предпазливи, а нерядко и подозрителни (често гледат с ъгълчетата на очите си).

В интимните връзки имат склонността да се вкопчват в партньора си. Това понякога е свързано със сексуална свръхактивност. Обичат да флиртуват. Правят го и децата, които обикновено са твърде развити за възрастта си. Почти винаги чувстват вътрешна припряност, свързана с убеждението, че не могат да се справят и че ситуацията е по-силна от тях. Външно са консервативни хора, защото имат нужда от стабилен живот, който да противостои на вътрешното им състояние на разпадане. Проявяват непоследователност и ниско самочувствие. Раними са по отношение на критиката и често намразват този, който ги е обидил. Това води и до агресивни пориви. Обожават хляб и масло, имат повишено слюноотделяне (особено бебетата) и понякога заекват.


Живакът:

Този метал прилича на наелектризирано желе и затова хората от типа Mercurius са чувствителни, импулсивни и треперещи. Живакът е единственият течен метал и е най-тежката течност. За да се задържи цялостен, има нужда от огромно повърхностно напрежение, което противостои на вътрешната тенденция към разпадане. Ето защо индивидите от този тип често страдат от заблудата, че са заобиколени от врагове или че водят война вътре в себе си и с околните. Понякога са параноици и имат усещане за раздвояване и отчуждение. В миналото живакът е бил наричан минералът хамелеон поради способността си да отразява обкръжаващата среда като огледало. Затова и хората Mercurius са в известен смисъл измамни – те отразяват външната ситуация, а не вътрешното си състояние. При леко сътресение, топчето живак се разпада на множество малки частички. Ако не е затворен в съд, металът като цяло е твърде нестабилен. Хората тип Mercurius също са извънредно податливи на всякакви сътресения. Те са лабилни и импулсивни, не могат да си намерят място нито във физически, нито в психологически план и лесно рухват. Живакът образува амалгама д други вещества, които го стабилизират. По същия начин човекът от този тип се слива със своя партньор в стремежа си към сигурност.


Травмата като заболяване:

Чести ушни проблеми при бебетата. Заболяване на средното ухо. Оплаквания от зъбите и венците. Улцеративен колит. Паркинсонова болест.

Споделете мнението си за МЕРКУРИУС СОЛУБИЛИС 15 СН

Web Statistics