Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

МЕДОРИНУМ 30 СН

Този продукт Ви носи 45 бонус точки
Цена: 4.49лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Медоринум, MEDORRHINUM CH 30

 

Производител:

 

Боарон

 

Ключова характеристика:

 

Необуздан

 

Източник:

 

Гонорея

 

Стресове:

 

Гонорея при родителите или по-ранните поколения; заболявания от рода на неспецифичния уретрит. Прекомерна активност. Злоупотреба с наркотици, секс и удоволствия. Силна нервност преди важни събития или при уречен час. Ревност. Гонореята. Това е най-често срещаното венерическо заболяване, което предизвиква секрети от уретрата, възпаление на пикочните органи, стесняване на пикочопроводите, възпаление на ставите (колене, глезени, китки, лакти), възпаление на сърдечните клапи, остър конюнктивит, при жените също подуване на бартолиновите жлези, възпаление на фалопиевите тръби, поредица от спонтанни аборти, стерилитет, отслабено здраве и т.н. Тези симтоми дават ясна представа за областите на физическа проява. Вече е напълно призната връзката между потиснатите секрети и ревматоидния артрит и ендокардита, както и между потиснатите бебешки обриви и астмата.

 

Нагласа:

 

Този тип хора обичат да опитват от всичко – наркотици, секс, приключения. Имат силен сексуален нагон, проявяват буйство и невъздържаност и се чувстват най-добре вечер и през нощта. Често ще ги видите неистово да гризат ноктите си. Влече ги морският бряг и когато отидат на море, състоянието им се подобрява.

Най-удобно спят по корем. Могат да бъдат изключително припрени и силно ревниви. Обичат животните, дори когато са алергични към тях. По същество Medorrhinum са хора на крайностите – грубовати, невъздържани и не особено чувствителни. Прекаляват във всичко, говорят високо, обичат да бъдат център на внимание и умеят да го постигат. Те са екстровертни и много жизнерадостни. Страдат от тревожно очакване преди изпит и важни събития изобщо, често имат сенна хрема и почти винаги се чувстват виновни за нещо. Преувеличават всичко и като че целият им живот излиза някак извън границите на приемливото. Буйни, припрени и забързани, тези индивиди непрекъснато се намират в объркано, хаотично и неуравновесено състояние на ума. Мислите им сякаш са скрити зад було или стъклена стена и те изпитват усещане за нереалност – като че са в някакъв сън. Обикновено преливат от идеи, но не знаят какво да правят с тях. Отлагането от днес за утре е характерна тяхна черта. Често страдат от слаба памет. Ако успеят да съсредоточат усилията си, стигат до крайности – прекаляват предимно с рисковете, секса, наркотиците, обичта към домашните животни, екстроветното или интровертно поведение. Това може да ги доведе до хаотични състояния. Сексът е първоначалната причина за инфекцията (гонорея) и често стои в центъра на травмения модел. Medorrhinum са обсебени от секса и се отдават на безразборни връзки. Сексуалността им се пробужда понякога на двегодишна възраст, на петнадесет те вече живеят с партньор, а на шестдесет са изтощени и преминали през няколко операции на гениталиите.

 

Ключови симптоми:

 

Изключителна стеснителност. Крайна екстровертност. Страх от тъмнина. Страх, че зад тях има някой. Страх от полудяване. Натрапчив порив да си мият ръцете. Ожесточено гризане на ноктите. Ясновидство (особено а неприятни събития), което отричат. Силна чувствителност на ходилата при ревматизъм. „Нощни птици” – оживяват се вечер. Обожават морето. Спят по корем. Много обичат портокали, портокалов сок, неузрели плодове, сол, сладкиши и тлъсто. Отвращение към грах. Силно окосмени. Менструалното течение оставя петна. Припряна агресивна реч дори при дружелюбен разговор. Буйни и изпълнени с вътрешна необходимост да опитат от всичко. Многобройни сексуални партньорства. Ревност, водеща до кървави схватки. Ярки сънища, които изглеждат реални. Ранна мастурбация. Изоставащи в умственото си развитие деца, които мастурбират и страдат от червени обриви. Егоцентризъм. Горещи стъпала – нощем ги отвиват.

 

Травмата като заболяване:


Яркочевени обриви около половите органи на бебетата при венерически зарази у родителите. Бяло течение и други секрети с миризма на риба. Обилен постназален секрет, който залепва за гърлото и трябва да се отхрачи. Гъст секрет от носа. Астма (изпитват облекчение, ако застанат на колене и лакти в леглото). Секрети от бебешка възраст. Сенна хрема. Брадавици навсякъде. Ранни сърдечни оплаквания. Синдром на Райтер. Гризане на нокти.

Споделете мнението си за МЕДОРИНУМ 30 СН

Web Statistics