Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

МАГНЕЗИА КАРБОНИКА 9 СН

Този продукт Ви носи 40 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 3.99лв.
или 3990 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

 

Магнезиа карбоника, MAGNESIA CARBONICA CH 9


Производител:

Боарон


Източник:

Магнезиев карбонат.


Симптоми:

Остри, краткотрайни, пробождащи болки по хода на нервите. Ринит и/или болки в гърлото преди менструация. Непоносимост към мляко, водеща до повръщане и диария. Изпотяване с кисело-тръпчива миризма. Хиперестезия към шум и допир.


Показания:


Нервна система:

Всякакви болки с характерните за лекарството модалности - влошаване през нощта, от студено и подобрение от движение и топлина. Лицева невралгия - предимно вляво. Нощни невралгии, каращи болния да ходи непрекъснато. Невралгии в областта на бузите, зигоматичната кост или супрастерналната ямка. Нервност. Парестезии и крампи по крайниците, акушерска ръка. Спазмофилия при деца с недостиг на минерали или лица с киселинна диспепсия.

Опорно-двигателен апарат:

Цервико-брахиална невралгия. Хумеро-скапуларен периартрит (повече вдясно) с влошаване през нощта и при покой. Синдорм на Barre-Lieou - болки в тила и врата с ирадияция към горната част на главата в съчетание със синдром на опиянение.

Храносмилателна система: Диспепсия с киселини и метеоризъм, с влошаване при приемане на млечни продукти. Диария при кърмачета - зелена, пенеста диария, като жабешки хайвер, поради непоносимост към мляко. Запек при кърмачета с „маджунести" лепкави изпражнения. Колики, които се облекчават при свиване надве. Метеоризъм с коремни болки.

Женска полова система: Дисменорея с олигоменорея с черна кръв. Дисменорея, при която болката се облекчава от сгъване на две.

Други: Блефарит с ксерофталмия. Зъбобол и зъбни невралгии, с влошаване през нощта. Ринит и фарингит, обострящ се преди мензис.


Приложение:
хранително разстройство (диария, повръщане), вследствие на прием на краве мляко

Споделете мнението си за МАГНЕЗИА КАРБОНИКА 9 СН

Web Statistics