Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню


Избрани продукти

МАГНЕЗИА КАРБОНИКА 5 СН

Този продукт Ви носи 37 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 3.67лв.
или 3670 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Магнезиа карбоника, MAGNESIA CARBONICA CH 5

Производител:
Боарон
Източник:
Магнезиев карбонат.
Симптоми:
Остри, краткотрайни, пробождащи болки по хода на нервите. Ринит и/или болки в гърлото преди менструация. Непоносимост към мляко, водеща до повръщане и диария. Изпотяване с кисело-тръпчива миризма. Хиперестезия към шум и допир.
Показания:
Нервна система:
Всякакви болки с характерните за лекарството модалности - влошаване през нощта, от студено и подобрение от движение и топлина. Лицева невралгия - предимно вляво. Нощни невралгии, каращи болния да ходи непрекъснато. Невралгии в областта на бузите, зигоматичната кост или супрастерналната ямка. Нервност. Парестезии и крампи по крайниците, акушерска ръка. Спазмофилия при деца с недостиг на минерали или лица с киселинна диспепсия.
Опорно-двигателен апарат:
Цервико-брахиална невралгия. Хумеро-скапуларен периартрит (повече вдясно) с влошаване през нощта и при покой. Синдорм на Barre-Lieou - болки в тила и врата с ирадия-ция към горната част на главата в съчетание със синдром на опиянение.
Храносмилателна система: Диспепсия с киселини и метеоризъм, с влошаване при приемане на млечни продукти. Диария при кърмачета - зелена, пенеста диария, като жабешки хайвер, поради непоносимост към мляко. Запек при кърмачета с „маджунести" лепкави изпражнения. Колики, които се облекчават при свиване надве. Метеоризъм с коремни болки.
Женска полова система: Дисменорея с олигоменорея с черна кръв. Дисменорея, при която болката се облекчава от сгъване на две.
Други: Блефарит с ксерофталмия. Зъбобол и зъбни невралгии, с влошаване през нощта. Ринит и фарингит, обострящ се преди мензис.
Забележка:
За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.

Споделете мнението си за МАГНЕЗИА КАРБОНИКА 5 СН

Web Statistics