Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

КАНТАРИС 9 СН / CANTHARIS 9 CH

 

Този продукт Ви носи 40 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Разреждания:
Цена: 3.99лв.
или 3990 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

 

    КАНТАРИС ВЕЗИКАТОРИА 9 СН, CANTHARIS VESICATORIA 9 CH


Симптоми, насочващи към употребата на CANTHARIS VESICATORIA 9 CH:


Хиперестезия на кожата, отговаряща на болните органи, които се влошават при палпация. -Усещане за оголване на кожата и лигавиците.
-Усещане за силно парене, изгаряне, режеща болка като удар с режещо острие.
-Дизурия от лекарства и като резултат може да се появи силна сексуална възбуда, която не може да се задоволи, поради болезнения приапизъм.
-Неспокоен сън, прекъсван от еротични сънища и кошмари.
-Усещане за опиянение, което прави походката несигурна, клатушкаща се.
-Безпокойство със силна некоординирана двигателна възбуда, раздразнителност, дори прояви на злоба до остър делир, халюцинации, опити за ухапване, хидрофобия, конвулсии.


Показания на Кантарис:


Пикочо-полова система:
Остър цистит с режеща, пареща болка преди и по време на микция, която се засилва към края на уринирането, понякога с хематурия и изостряне на сексуалното желание Едематозен баланопостит с парещи болезнени улцерации на половите лигавици; вискозно, разяждащо бяло течение от влагалището. Нефрит с хематурия, с непоносими болки в лумбалните ямки и ирадиация към пикочния мехур, уретера (уретра-та) и семенната връв; олигурия, с тъмна, кървава урина, която се процежда капка по капка; понякога болезнена полакиурия. Метрит със серозно-гнойно течение и усещане за изгаряне.


УНГ и бял дроб:
Улцеронекротична ангина, афти на устната кухина със спазми на фаринкса и силно парене. Ларингит с пресилване, усещане за оголена рана, парене или спазъм, с влошаване при палпация на шията. Остър фликтеновиден отит. Плеврит в клиничен стадий. Предписват се по 5 гранули 1-2 дневено  CANTHARIS VESICATORIA 9 CH


Храносмилателна система:
Гастрит с парещи киселини, хидрофобия, въпреки силната жажда. Ентероколит и ректо-сигмоидит с парещи, режещи коремни болки, зловонни, слузно кървави изпражнения с ректални тенезми.


Кожа:

Парещи везикулозни, булозни или фликтеновидни обриви със сливащи се мехурчета с некротична тенденция при херпес, екзема или медикаментозна токсикодермия. Изгаряне втора степен: от горещи течности, от радиотерапия (радиодерматит), при слънчев удар (слънчев дер-матит)

Очи:

Остър кератоконюнктивит с парене на конюнктивата при естествено и изкуствено светлинно излъчване (отражение на слънчевите лъчи от снежна покривка или светлината на волтовата дъго при заваряване на метали).

Споделете мнението си за КАНТАРИС 9 СН / CANTHARIS 9 CH

Web Statistics