Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ЙОДУМ 15 СН / IODUM 15 CH

Този продукт Ви носи 40 бонус точки
Цена: 3.99лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Йодум, IODUM CH 15


Производител:


Боарон


Източник:


Йод


Симптоми:


Усещане за обща топлина. Парене в лигавиците и дразнещи екскреции. Палпитации при най-малки усилия. Главоболие със силно туптене, влошаващо се при престой в топло помещение. Усещане за пристягаща превръзка на главата и болезнено притискане в основата на носа. Чувство на глад и постоянна булимия. Туптене и пулсиране в артериите по цялото тяло. Свръхактивност с бързи движения. Тревожно безпокойство. Хиперестезия към шум. Булимия и по-рядко анорексия. Непрекъснат фин тремор. Остри нощни болки в костите. Усещане, като че сърцето е притиснато в ръка. Изпотяване под мишниците, по ръцете и стъпалата.


Показания:


Възпаление на лигавиците на дихателната и храносмилателна система с дразнещи секреции.

Дихателна система:
Ринит с дразнеща, разраняваща секреция и сутрешно влошаване. Ларингит с крупозна кашлица при чувствителен тип. Задушаваща кашлица. Плеврит.

Храносмилателна система:

Афти на устната кухина с обилна саливация. Хепато-спленомегалия. Запек или диария при непоносимост към мляко.

Полова система:
Ендометриоза. Овариални кисти. Индурация на тестисите. Щитовидна жлеза. Тиреотоксикоза. Неболезнено уплътнение и хипертрофия, последвани от атрофия на щитовидната жлеза.

Кожа:
Обикновено акне, ювенилно акне и акне розацея при чувствителен тип. Уртикария.

Други:
Неболезнени лимфни възли с торпидна хипертрофия и индурация. Миокардна дистрофия при хипертиреоидизъм. Кисти и кистозни образувания с различна локализация-синовиални, овариални и други, особено вдясно. Загуба на тегло, въпреки добрия апетит, понякога булимия. Хидрартроза и синовит на коляното.

Споделете мнението си за ЙОДУМ 15 СН / IODUM 15 CH

Web Statistics