Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ИГНАТИА АМАРА 30 CH / IGNATIA AMARA 30 CH

Още разреждания:

Игнатиа 5 CHИгнатиа 9 CHИгнатиа 15 CH, Игнатиа 30 CHИгнатиа D6Игнатиа D30,  Игнатиа D1000

 

 

Този продукт Ви носи 45 бонус точки
Разреждания:
Цена: 4.49лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

 

ИГНАТИА АМАРА 30 CH / IGNATIA AMARA CH 30


Производител:


Боарон


Ключова характеристика:


Въздишки


Източник:


Игнация


Стресове:


Всяка скорошна скръб. Ignacia е главното лекарство за такъв стрес и е необходимо толкова често, че би трябвало да присъства във всяка домашна аптечка. Някои хора, включително деца, могат едва ли не да умрат от скръб и именно този препарат би възстановил равновесието им. Друга основна причина за болестите при тях е разочарованието, особено в романтичните взаимоотношения. В такива случаи Ignacia предпочита да плаче насаме. Лекарството действа облекчаващо и при заболявания вследствие на гняв, противоречия, упреци, срам, унижение, смущение и уплаха. Болестотворна травма може да бъде смъртта на дете или родител, както и скръбта на родителите, докато детето е още в утробата.


Нагласа:


Това най-често са романтични и идеалистични личности с висока култура, изтънчени обноски и силна чувствителност. Емоционалната им уязвимост ги прави лесни жертви на всякакви разочарования. В началото обикновено страдат в угнетено мълчание. Ignacia не се нуждаят от чужда подкрепа. Притежават солидни професионални качества и бързо усвояват нови знания. Когато плачат, трябва да бъдат сами. Тогава ридаят, а в гърлото им сякаш засяда буца. Много характерни при възрастните са честите въздишки, особено по време на задълбочен, важен разговор. Тези хора често си изграждат фасада, свидетелстваща за твърдост и непоклатимост, като външно изглеждат студени, но вътрешно страдат. Маската им може да говори също за грубост, подозрителност и предизвикателност. Подрастващите се характеризират с това, че обиждат и критикуват околните. В много случаи пациентите от този тип не ядат плодове и се страхуват от птици.


Травмата като заболяване:


Всички болести, които са се появили в резултат на скръб при пациенти, чиито характери отговарят на описанието. Ignacia може да излекува и фатални заболявания, настъпили след тежка загуба.

Споделете мнението си за ИГНАТИА АМАРА 30 CH / IGNATIA AMARA 30 CH

Web Statistics