Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ЕМОЛИУМ ЕМУЛСИЯ ЗА БАНЯ 200МЛ

Този продукт Ви носи 156 бонус точки
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ЕМОЛИУМ ЕМУЛСИЯ ЗА БАНЯ 200МЛ

Eмулсията за баня ЕMOLIUM е първият продукт, който образува върху кожата активен оклузивен филм.

Педиатри и дерматолози препоръчват баните като ежедневно допълнение към лечението на сухата и атопична кожа. Като отстраняват потта, мъртвия епидермис, дразнещите субстанции и микроорганизмите те правят кожата по-мека и спомагат за по-доброто проникване в нея на локално приложените продукти след баня.

Благодарение на изключително богатата си формула без вода / 89,7% липидни вещества / емулсията за баня Emolium осигурява дълготрайно възстановяване на хидролипидния слой и правилно омазняване и подхранване на кожата. Емулсията образува върху кожата активен оклузивен липиден филм, който има двустранно действие:

Снабдява с междуклетъчни липиди и свързва водата в кожата. Маслото от макадамия, маслото от шеа и маслото от авокадо дълготрайно укрепват и възстановяват естествената липидна структура на роговия слой на епидермиса. Заедно с триглицеридите на каприловата/каприновата киселина те възстановяват недостига на естествените липиди в кожата, сред които тези на триглицеридите, както и наситените и ненаситените мастни киселини, в това число PUFA. Те омазняват и възстановяват нарушения епидермис. Образуват защитен филм, укрепват хидролипиния слой.

Парафиновото масло в комбинация с маслото от макадамия, маслото от шеа и маслото от авокадо възстановява хидролипидния слой на кожата. Те образуват устойчив защитен липиден слой, като я предпазват от загуба на вода през епидермиса. Укрепват липидната бариера и така осигуряват дулготрайна защита на кожата. Те образуват устойчив защитен липиден слой, като я предпазват от загуба на вода през епидермиса. Укрепват липидната бариера и така осигуряват дълготрайна защита на кожата.

Триглицеридите на царевичното масло в препарата имат противосърбежни свойства и правят кожата по-устойчива на раздразнения и възпалителни процеси.

Емулсията за баня Еmolium осигурява комплексна и дълготрайна грижа за суха, много суха и атопична кожа. Притежава измивни свойства.

Показания за употреба: Подхранване и хигиена при:

атопична кожа

други заболявания, които се характеризират с прекомерна кожна сухота /ихтиоза, псориазис, екзема, лихен планус /.

сърбяща и раздразнена кожа

 

Указания за употреба: БАНЯ ЗА ДЕЦА И БЕБЕТА: В случай, че Вашият лекар не е препоръчал друго, добавете 15 мл от препарата към пълната вана. Банята трябва да продължава поне 15 минути. След нея внимателно подсушете кожата, без да търкате. Внимание: Емулсията Еmolium притежава измивни свойства. Не е необходимо да се използват други измивни препарати при баня с емулсията за баня Еmolium. До 5 минути след банята върху кожата трябва да се нанесе подходящ емолиент, който да предпази влажната кожа от вторично изсушаване и да ограничи сърбежа.

Споделете мнението си за ЕМОЛИУМ ЕМУЛСИЯ ЗА БАНЯ 200МЛ

Web Statistics