Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

БИОДЕРМА BIODERMA ФОТОДЕРМ AR ПАКЕТ

Биодерма Фотодерм АР Комплект (Bioderma AR package) е предназначен за чувстви­телна­та и нежна ко­жа, често за­черве­на и с ви­ди­ми кръво­носни съ­до­ве. Осигурява оп­ти­мална за­щи­та срещу UVA-UVB лъ­че­ни­ето благо­да­ре­ние на комби­на­ци­я­та от но­ви филтри и уникалния па­тенто­ван комплекс Bioprotection® Cellulaire.

Този продукт Ви носи 717 бонус точки
Марка: БИОДЕРМА
Цена: 71.70лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                          БИОДЕРМА ФОТОДЕРМ AR ПАКЕТ

Продуктите от серията Bioderma AR осигуряват оп­ти­мална за­щи­та срещу UVA-UVB лъ­че­ни­ето благо­да­ре­ние на комби­на­ци­я­та от но­ви филтри и уникалния па­тенто­ван комплекс Bioprotection® Cellulaire, стиму­ли­ращ ес­тестве­на­та за­щитна систе­ма на ко­жа­та и я пред­пазва от проме­ни в ДНК.

Със­та­вът на продуктите е обога­тен с комплекса Rosactiv®, който пред­пазва и ук­репва кръво­носни­те съ­до­ве, ка­то по то­зи на­чин предотвра­тя­ва трай­но­то за­червя­ва­не. Предпазва чувстви­телна­та и нежна ко­жа, често за­черве­на и с ви­ди­ми кръво­носни съ­до­ве от вред­ния ефект на слън­че­ви­те лъ­чи (UVA-UVB). Естестве­но­то оц­ве­тя­ва­не по­ма­га за ту­ши­ра­не на кожно­то за­червя­ва­не и други ув­режда­ния на ко­жа­та.

  • Фина и ме­ка консистенция.
  • Не съ­държат арома­ти­за­то­ри.
  • Неко­ме­до­ге­нни.
  • Мно­го добра по­но­си­мост. Хипоалергенни
  • Фо­тоста­билност
  • Во­до­ус­тойчи­вост

Споделете мнението си за БИОДЕРМА BIODERMA ФОТОДЕРМ AR ПАКЕТ

Web Statistics